Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında okadarda koyu değil ama havanın bulutlu olması epey koyu göstermiş.
Filmler aracı aldığımda yapıldı. LLumar ın güvenlik filmleri. 550 TL tutmuştu.

Son düzenleme:
önleri bende yaptirmak isterim ama yasak malesef gecen gün essen motor shova gitmistim orda bir firma %30 oraninda koyulastiriyordu ön cam da dahil olmak üzere 600 euro istediler üstelik film de cekmiyorlar nasil yapiyorlar bilmiyorum ama film cekmeden koyulastiriyoruz üstelik trafiktan müsadede fiyatin icinde demislerdi .. komple renkli cam cok hos oluyor..

Lazerle camlar renklendiriliyor. Bu şekilde yapıldığını biliyorum ama tam nasıl yapılır ( yöntemi ve şekli nedir ) bilmiyorum.

Benim zafiram.
http://www.opel.de/shop/cars/zafiranew/index.act
Hep bu aracı konfiguratörde oluşturmuştum.
Ancak 1.6 motorda yaklaşık 8 - 9.000 TL ek masraf çıkarıyordu. Cam tavan ve 18" jantlar için. Sizde cam tavan standart cosmolarda. :-(
AFL yi katmadım bile. Onuda eklersek 10.000 TL olurdu herhal.
abi ben bu sayfadaki resmi yaklaşık 1 ay cebimde gezdirdim daha sonra 1.6 motor,enjoy paket cam tavan bir kaç aksesuar daha ekledik ve sonuç 47000 tl civarı olmuştu tekrar bir hesaplama ile sadece cam tavan için 3500 tl istediler ve benim araba ile takasda beni öldürünce bende vazgeçmiştim fakat halen aklımda cam tavan çelik jant renk olarak daha koyu bir gri başka ne isterki insan...

Banada yaklaşık 56 - 57.000 gibi bir fiyat söylemişlerdi. Şu anda tek üzüldüğüm şey yeni tuning paketi. Ön,arka ve yan ekler + Esp + 17" Jantlar = 2250 TL ( 1,6 motorlar için ) Halen aklıma geldikçe keşke ben alırkende olsaydı diyorum. Kısmet değilmiş.

Son düzenleme:
millet nerelerdesiniz..

Ben hep buralardayım. Sizler yoksunuz. :-) Aylak adamın hali işte. :-)

Geri