zafiracılar nerelerdesiniz hiç karşılaşamıyorum forumda sizlere belli bir vakit varmıdır acaba görüşmek için
ALPER
ALPER
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zafiracılar nerelerdesiniz hiç karşılaşamıyorum forumda sizlere belli bir vakit varmıdır acaba görüşmek için
ALPER
Ben de yüksek lisansımı bitirdim, artık hergün bakarım.Bor hidrolür kullanıyorum. bende 580 km de depo ışığı yanıyor. Fulleyince 52-54 Lt arasına tekrar fullüyorum. Eskiden 460-480 km de ışık yanardı. yaklaşık % 16-20 arası tasarruf var demektir.
rifaz=zafir bey
bor ıstanbulda hıcbır sonuc vermedı
dur kalk trafıgı olmuyan yerlerde belkı vardır etkısı ama ben uzun yoldada sonuc alamadım
yada ayar tutturamadım
ustanın fonksıyonu buyuk zaten
ben pes edıp lpg ye gectım
cokta memnunum
42 lıtre ıle sehır ıcı 330 uzun yolda 550 km gıbı sonuclar aldım
uzun yolda 160-180 cıvarı gıdersem 450de bıtıyor gercı
......tankın oraya konduğunu biliyorum fakat yedek lastiği nerede taşımamız gerekiyor onu çözemedim bide
Ankara da bulunan arkadaşlardan bir konu için yardım istiyorum zafiraların ön arka ve yanlarına konan barların (farklı adı varsa bilmiyorum) toplam maliyeti varsa internet adreslerini gönderebilirler mi
depo ışığı derken benzin lambasını kastediyorsun değilmi bide aracı kullandığın trafik durumu nasıl bizim buralar istanbulu aratmıyorda o yüzden soruyorum teşekkürler
ALPER ÖZKAYA