Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zafiracılar nerelerdesiniz hiç karşılaşamıyorum forumda sizlere belli bir vakit varmıdır acaba görüşmek için
ALPER

zafiracılar nerelerdesiniz hiç karşılaşamıyorum forumda sizlere belli bir vakit varmıdır acaba görüşmek için
ALPER

Ben de yüksek lisansımı bitirdim, artık hergün bakarım.Bor hidrolür kullanıyorum. bende 580 km de depo ışığı yanıyor. Fulleyince 52-54 Lt arasına tekrar fullüyorum. Eskiden 460-480 km de ışık yanardı. yaklaşık % 16-20 arası tasarruf var demektir.

rifaz=zafir bey
bor ıstanbulda hıcbır sonuc vermedı
dur kalk trafıgı olmuyan yerlerde belkı vardır etkısı ama ben uzun yoldada sonuc alamadım
yada ayar tutturamadım
ustanın fonksıyonu buyuk zaten
ben pes edıp lpg ye gectım
cokta memnunum
42 lıtre ıle sehır ıcı 330 uzun yolda 550 km gıbı sonuclar aldım
uzun yolda 160-180 cıvarı gıdersem 450de bıtıyor gercı

Arkadaşlar tam olarak olay bor hidrolür mü yoksa lpg mi bide lpg kullanan arkadaşlar yedek lastiği araç 7 kişilik durumda iken aracın neresinde taşıyorlar ben bir yer bulamadımda

Ben de yüksek lisansımı bitirdim, artık hergün bakarım.Bor hidrolür kullanıyorum. bende 580 km de depo ışığı yanıyor. Fulleyince 52-54 Lt arasına tekrar fullüyorum. Eskiden 460-480 km de ışık yanardı. yaklaşık % 16-20 arası tasarruf var demektir.

depo ışığı derken benzin lambasını kastediyorsun değilmi bide aracı kullandığın trafik durumu nasıl bizim buralar istanbulu aratmıyorda o yüzden soruyorum teşekkürler

:confused: ALPER ÖZKAYA

Kenan abi tankın oraya konduğunu biliyorum fakat yedek lastiği nerede taşımamız gerekiyor onu çözemedim bide
Ankara da bulunan arkadaşlardan bir konu için yardım istiyorum zafiraların ön arka ve yanlarına konan barların (farklı adı varsa bilmiyorum) toplam maliyeti varsa internet adreslerini gönderebilirler mi

rifaz=zafir bey
bor ıstanbulda hıcbır sonuc vermedı
dur kalk trafıgı olmuyan yerlerde belkı vardır etkısı ama ben uzun yoldada sonuc alamadım
yada ayar tutturamadım
ustanın fonksıyonu buyuk zaten
ben pes edıp lpg ye gectım
cokta memnunum
42 lıtre ıle sehır ıcı 330 uzun yolda 550 km gıbı sonuclar aldım
uzun yolda 160-180 cıvarı gıdersem 450de bıtıyor gercı

Bazen ben de düşünmüyor değilim lpg yi. Ama 7 koltuktan feragat veya stepneyi nereye taktıracağımız sorunuyla boğuşmak istemiyorum. 2002 de 1 litre benzin 1$ altındaydı eşitleyecekler dediler, bırak eşitlemeyi 2.5 kat oldu neredeyse 3 katına yaklaştı. Dizel desen benzine yakın. Biz aptalız da ondan.Avrupanın en pahalı Benzini Türkiye'de sonra İtalya geliyor. (Orada 1.2 Euro)Başka yerde olsa herkes ayaklanır protesto eder.(Sen nasıl bir çözüme geçtin, yakıt deposu ve stepne nerede, kaça mal oldu, taksitli mi?)

Son düzenleme:
......tankın oraya konduğunu biliyorum fakat yedek lastiği nerede taşımamız gerekiyor onu çözemedim bide
Ankara da bulunan arkadaşlardan bir konu için yardım istiyorum zafiraların ön arka ve yanlarına konan barların (farklı adı varsa bilmiyorum) toplam maliyeti varsa internet adreslerini gönderebilirler mi

Stepne yerine simit depo yapılanlar var.(Stepne problem oluyor)Veya 3. sıra 6 ve 7 . koltukların arkadında kalan boşluğa uzun ve dar tip lpg tankı takılanlar var (stepne yerinde duruyor).Stepne için tepeye konulabilecek bir taşına düzeneği veya box (portbagaj) veya en arkadaki koltuklardan birinde vaz geçmek elimizdeki çözümler.

depo ışığı derken benzin lambasını kastediyorsun değilmi bide aracı kullandığın trafik durumu nasıl bizim buralar istanbulu aratmıyorda o yüzden soruyorum teşekkürler

:confused: ALPER ÖZKAYA

benzin lambası doğru. Ankara'nın trafiği de son zamanlarda sabah ve akşam saatlerinde İstanbul trafiğini hatırlatmaya başladı. Ama % 70 boş yol olarak düşünebiliriz trafik yoğunluğunu

Birkaç link vereyim.
http://www.onerenoto.com/galeri.htm
http://www.gulsoyotoaksesuar.com/
http://www.otopol.com/index.php (site altında kapalı yük taşıma sistemlerine bak)
http://www.yurttel.com.tr/

Son düzenleme:
Geri