babannem rahatsızlandı biraz çok şükür önemli birşey değilmiş...
geçmiş oLsun kardeşim.. sevindim bi problem olmadıgına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
babannem rahatsızlandı biraz çok şükür önemli birşey değilmiş...
slm opelci arkadaslar bende katildim araniza 2002 model zafira aracim var fransada yasiyorum,2 yila yakindir zafira kullaniyorum genelde memnuni fakat bir problem var mazot filtresini degistirince araba hava yaparda zor calisirya havayi arac kendi alana kadar,aynen be sekilde arac 1 gun calismadimi ertesi gun anlattigim gibi zor calisiyor,siyah duman atiyor her gun calisirsa problem yok acaba sorun nerededir?bir yerlerden hava aliyor olabilirmi bilgi verirseniz memnun olurum,hepinize iyi surusler.
hoşgeldinizi aramıza...slm opelci arkadaslar bende katildim araniza 2002 model zafira aracim var fransada yasiyorum,2 yila yakindir zafira kullaniyorum genelde memnuni fakat bir problem var mazot filtresini degistirince araba hava yaparda zor calisirya havayi arac kendi alana kadar,aynen be sekilde arac 1 gun calismadimi ertesi gun anlattigim gibi zor calisiyor,siyah duman atiyor her gun calisirsa problem yok acaba sorun nerededir?bir yerlerden hava aliyor olabilirmi bilgi verirseniz memnun olurum,hepinize iyi surusler.
teşekkürler şenol abiKenan kardeşim geçmiş olsun.
Tüm Zaficilere sağlık, mutluluk, başarı ve bereket dolu bir yıl dilerim.