Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm opelci arkadaslar bende katildim araniza 2002 model zafira aracim var fransada yasiyorum,2 yila yakindir zafira kullaniyorum genelde memnuni fakat bir problem var mazot filtresini degistirince araba hava yaparda zor calisirya havayi arac kendi alana kadar,aynen be sekilde arac 1 gun calismadimi ertesi gun anlattigim gibi zor calisiyor,siyah duman atiyor her gun calisirsa problem yok acaba sorun nerededir?bir yerlerden hava aliyor olabilirmi bilgi verirseniz memnun olurum,hepinize iyi surusler.

slm opelci arkadaslar bende katildim araniza 2002 model zafira aracim var fransada yasiyorum,2 yila yakindir zafira kullaniyorum genelde memnuni fakat bir problem var mazot filtresini degistirince araba hava yaparda zor calisirya havayi arac kendi alana kadar,aynen be sekilde arac 1 gun calismadimi ertesi gun anlattigim gibi zor calisiyor,siyah duman atiyor her gun calisirsa problem yok acaba sorun nerededir?bir yerlerden hava aliyor olabilirmi bilgi verirseniz memnun olurum,hepinize iyi surusler.

Aramıza hoş geldiniz.

isitma bujilerin eskimis görevini tam yapmiyor olabilir.. araci calistirmadan önce isitma buji isigi yaniyor ya onu iki kez dene yani kontagi ac isik sönünce kapa tekrar ac isik yine sönünce calistirmayi dene bir degisiklik oluyormu eger biraz düzelme oluyorsa sorun orda olabilir havalar fransadada soguktur saniyorum bu gibi sorunlar soguk havalarda kendini daha fazla belli eder..hic olmadi her hangi bir serviste sorunun kaynagini ögrenip ona göre müdahale yapabilirsin...
oda olmadi sana tek basmaya aslan gibi calisan bir zafi postalayabilirim:D

Kazasız belasız ve sağlık dolu bir 2010 yılı diliyorum zafira ailesine, hepinize ailelerinizle sevgi ve saygılar. Kenan geçmiş olsun.acil şifalar.

hoşgeldinizi aramıza...

Kenan kardeşim geçmiş olsun.
Tüm Zaficilere sağlık, mutluluk, başarı ve bereket dolu bir yıl dilerim.

Geri