Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
üstad lar dün arabayı elektrıkcıye goturdum xenon taktırmak ıcın fakat bizim araçlara uymuyormus farlarının arkası uydurma bısı yapabılecegını soledı bende kabul etmedım orjınal kalsın dedim takdıran arkadaşlar nasıl becerdınız:)

üstad lar dün arabayı elektrıkcıye goturdum xenon taktırmak ıcın fakat bizim araçlara uymuyormus farlarının arkası uydurma bısı yapabılecegını soledı bende kabul etmedım orjınal kalsın dedim takdıran arkadaşlar nasıl becerdınız:)

aynen uydurma dedigi şey arkadaki plastigi silikonla kapatıo yani bi zararı olmuyor sıkıntı etme yaptırmak istiyorsan yaptır yani

aynen uydurma dedigi şey arkadaki plastigi silikonla kapatıo yani bi zararı olmuyor sıkıntı etme yaptırmak istiyorsan yaptır ya

Arkadaşlar iyi geceler, foruma yeni gelenlere de araçlarınızla hoş geldiniz ve hayırlı olsun diyorum.

selam zafi severler öncelikle iyi niyetlerinizden dolayi hepinize tesekkür ediyorum 10 günlük aradan sonra yeniden gurbet ellerdeyim..

aramiza hosgeldin Sezer lpg taktirmis olan arkadaslar sana yardimci olacaklardir.
ben dizel kullaniyorum..

Geri