Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba zaficiler uzun süredir işler dolayısıyla sadece izlemekle yetindim..ama xenon konusunu gorunce dayanamadım ıcımde hep bı upde kaldı cunku bızım zafı ye taktıramadım uymuyormus soketlerı adam uydurma bısıler yaparız dedi ama ben orjınalını bozmaya kıyamadım öle kaldı aldıgımın 50 lıra asagısına ıade ettım :(

birinci sorunun cevabi .cam acma dügmesine elini basili tut komple cam acilsin hemen kapama dügmesine kapanana kadar tut .hic durmadan üc kez indir kaldir normala dönmesi lazim..
ikinci sorunun cevabi da sen zaten daha önce yaptirmissin bende de oldu birkez serviste yapildi .calismayan tarafin kapisini aciyorsun ve o kabla demetini dikkatli bir sekilde cikariyorsun daha sonra kopmus olan kablolari birlestiriyorsun bu birlestirme isini elektrikcilerin kullandigi bir parca var iki kablo arasina takiliyor yasadigin yerde bir oto parcacidan bile kolaylikla bulursun kendinde yapabilirsin illaki servise gerek yok bu islemi yaparken kapi iclerini sökmene gerek yok akinda olsun..malesef bizim arabalarda sik rastlanan bir durum..

abi bu sistem oturmadi ya :( denedim ama yemedi anliycagin hatta bi 3 5 dakika takili kaldi cam ortada sap gibi aha dedim komple gitti ama sonradan toparladi kendini :P bildigin baska bi care varmi aceb???

birinci sorunun cevabi .cam acma dügmesine elini basili tut komple cam acilsin hemen kapama dügmesine kapanana kadar tut .hic durmadan üc kez indir kaldir normala dönmesi lazim..
ikinci sorunun cevabi da sen zaten daha önce yaptirmissin bende de oldu birkez serviste yapildi .calismayan tarafin kapisini aciyorsun ve o kabla demetini dikkatli bir sekilde cikariyorsun daha sonra kopmus olan kablolari birlestiriyorsun bu birlestirme isini elektrikcilerin kullandigi bir parca var iki kablo arasina takiliyor yasadigin yerde bir oto parcacidan bile kolaylikla bulursun kendinde yapabilirsin illaki servise gerek yok bu islemi yaparken kapi iclerini sökmene gerek yok akinda olsun..malesef bizim arabalarda sik rastlanan bir durum..[/QUOTE

benim aractada var böyle bir sorun ama ben garantili aldim bu hafta servise götürücem neden ugrasayim ki :D avrupada yasayan arkadaslar bilirler burda servisten falan alirsan arabayi benim gibi en az 6 ay garanti verirler

ikinci sorunun cevabi da sen zaten daha önce yaptirmissin bende de oldu birkez serviste yapildi .calismayan tarafin kapisini aciyorsun ve o kabla demetini dikkatli bir sekilde cikariyorsun daha sonra kopmus olan kablolari birlestiriyorsun bu birlestirme isini elektrikcilerin kullandigi bir parca var iki kablo arasina takiliyor yasadigin yerde bir oto parcacidan bile kolaylikla bulursun kendinde yapabilirsin illaki servise gerek yok bu islemi yaparken kapi iclerini sökmene gerek yok akinda olsun..malesef bizim arabalarda sik rastlanan bir durum..[/QUOTE

benim aractada var böyle bir sorun ama ben garantili aldim bu hafta servise götürücem neden ugrasayim ki :D avrupada yasayan arkadaslar bilirler burda servisten falan alirsan arabayi benim gibi en az 6 ay garanti verirler

ferdi ben o fikri Selcuk icin vermistim, yaparlarken gördügüm icin Selcugunda garantisi belki yoktur diye fikir verdim benimkide garantiden yapildi:D.üstelik benim garanti 6 ay degil 6 yil..:D

Son düzenleme:
en sonunda zaten chin mali, yok avrupa yok alman fasa fiso...
hepsi sizin orda oldu yerli maldan farki yok.

sadece bi kanun var, paket ambalaji nerde basildiysa millet icindeki malida made in germany, made in france vs vs demeye hakki va.
ama icindeki mal hangi köseden geldi belli degil..

Murat mevzu ney yahu üc kez okudum ama bir sey anlamadim..:D
yanlis yeremi mesaj attin yoksa..:D

alman xenon şok fiyat.

buna kas etmek istedim yukarda dedimi.. ;)

Son düzenleme:
facebookda kendimize ayri tanitmak icin yer ayirtim..
simdilik zafira ilgili clipler yükledim ve aksama kadar daha bir kac tane daha yüklicem.

istiyen kisi üye olsun ve kendi zafini tanitmak icin resimlerini eklesin :pon::good:

buraya tikliyin

Herkeze selamlar.
Bakalım yakın zamanda araca pc işine başlayacağım gibi ama genede bir şey demiyeyim. Bundan önce birkaç kez niyetlendim hep araya başka şeyler girdi. Tavana bir şeyler yapmayı planlıyorum ama onun içinde tavanı (tavan kaplamasını) güçlendirmek gerekiyor. Aslında zafi için dvd tavan askı ( yada destek ) parçası var ama burada bulmak hem çok zor hemde epey tuzlu olacak gibi.
Sağlıcakla kalın Zaficiler.

Geri