Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende epeydir hep kontrol edicem deyip unutuyordum. Geçenlerde baktım herhangi bir sorun yoktu. Gerçi yağ çubuğundan seviye anlamak çok kolay değil. Komple yağa bulanıyor çubuk. Eski aracımda çok kolay ve belirgin bir şekilde okunuyordu.
Servis 15 bin diyor ama ben maksimum 12500 km de değiştiriyorum.

abi o arada ciktim galiba mesajini fark etmedim evet bugün tatil yarin sabahciyim can sikintisi takiliyoruz iste ne yapalim görüsemiyoruz abi son zamanlarda..
ewet kardeş görüşemiyoruz iş güç akşam yorgun geliyoruz yemek falan oturduğum yerde sızıp kalıyorum pc başına oturup bakmaya vakit bulamıyorum

Bende epeydir hep kontrol edicem deyip unutuyordum. Geçenlerde baktım herhangi bir sorun yoktu. Gerçi yağ çubuğundan seviye anlamak çok kolay değil. Komple yağa bulanıyor çubuk. Eski aracımda çok kolay ve belirgin bir şekilde okunuyordu.
Servis 15 bin diyor ama ben maksimum 12500 km de değiştiriyorum.
bence dizellerde her 10 000 de değişse daha iyi olur şenol seninki benzinli 15 000 iyidir

Son düzenleme:
Benim araba aldığımdan beri yağ eksiltiyodu.Segman attık pistonlarda birşey yok dedi usta.Segman attıktan 1500 km sonra baktım yine yağ eksilmiş çubuğa baktığımda bir boğum aşağıya düşmüş.
Eğer hala yağ eksiltmeye devam ederse satmaktan başka çarem yok :(

Herkese iyi geceler muhabbetler neşeler iyi galiba.

merhaba arkadaslar iyimi oldu kötümü bilmiyorum ama zafirami sattim!! :( 2000 model 1.8 elegance 174 bin deki zafimi galeriye 3000 euro ya satana kadar neler cekdim gelin bana sorun piyasa fiyati 2700 euro cikmisdi bu arada kendime 2004 model 110 bin de triptronic vites bir peugeot 807 aldim 12000 euro yaa artik bi zafiram yok ama forum u elimden geldiginde takip etmeye calisicam kendinize iyi bakin

hayirlisi olsun Selcuk yeni arabani güle güle kullan..
üstüne bir kac kurus daha koyup sana 2006 ful 62.000 km zafi verirdik:D

Son düzenleme:
Geri