Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben geldim gene kacmissin abi becik diyip gidiyorsun:D ..hii gec oldu dimi yarin erkencisin malum isler yogun.:D

Ben burdayım da izleyici olarak. :-)
Zafiyi uzun bir aradan sonra bu hafta sonu yıkattım. Kendine geldi zaficiğim. Kar yağmur derken epey kirli kaldı araç.
Ayhan abi birde bu en son yoğun kar yağışından sonra frenlerimden ses gelmeye başladı. Özellikle soğukken. ( Yeni yola çıkmışken ) Frene dokunduğumda bir sürtme sesi geliyor. Birde (belki bana öyle geliyor ) aracın sağ tarafındaki diskler soldakilere nazaran daha çok pas yapıyor. Zaten ses yapan tarafda sağ taraf. Anlamadım gitti.
İyi akşamlar.

yeni yola cikmisken frene dokundugumda benim zafidende o ses geliyor ama biraz kullaninca normale dönüyor Senol..

iyi akşamlar benim zafiracı abilerim kardeşlerim bu hafta yine yoğun bir mesai beni bekliyor uğruyamazsam kusura bakmayın zaten iş yerindede interneti kitlediler sadece haber sitelerine girebiliyoruz o yüzden akşam yorgunluk çöküyor artık hafta sonları daha sık takipte olurum herkese iyi geceler.......

Evet, doğru iş güç derken zaman çok süratli akmaya başladı, fark ediyor musunuz hiçbir şeye zaman yetmiyor artık. Anormal hızlandı.

Teşekkürler Emrah abi. Ne bileyim geçen sene yaz kış böyle bir ses duymadım. Bu sene olunca da bir danışayım dedim. Özellikle şu yoğun kar yağışından sonra olması ( ki o gün epey yol yapmak zorunda kaldım ) biraz işkillendirdi beni.

Teşekkürler Emrah abi. Ne bileyim geçen sene yaz kış böyle bir ses duymadım. Bu sene olunca da bir danışayım dedim. Özellikle şu yoğun kar yağışından sonra olması ( ki o gün epey yol yapmak zorunda kaldım ) biraz işkillendirdi beni.
aynısı banada oldu şenol abi.

Balatalar iyi durumda denmesine rağmen,diken üstünde geziyorum,haala orjinal balatalar duruyor üzerinde.(35 bini devirdik)
Aha dedim balatalar bitti,diskleri yedik.Ustaya baktırdım birşey yok normal görünüyor dedi.

Yaz bakımında değiştireceğim artık

Geri