Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben kullanıyordum. Ama sonra bıraktım. Artısı var ama eksisi de var. Özellikle kışın branda zor oluyor. Ama bazen kullanmak da korumuyor. Araba çizik, branda da yırtılmış oluyor.

eski arabamda branda kullanıyordum ama birdaha kullanmam çünkü branda kışın problem arabanın üstünde donduğu zaman ayıramıyorsun ve boyaya ciddi zarar veriyor

ben 15 yil kadar önce kullanmistim köse kisimlarinda boya verniginde matlasmalar oldu cikarip attim bir dahada takmadim..

bu hafta yoğundum bakamadım siteye,

brandayıda bahar ve yaz aylarında kullanmak için düşünüyordum,toz toprak çabuk kirleniyor.bez branda diktirecektim ama zarar verirmi,karasızım.

selam millet benim pc de birseyler var halletmeye calisiyoruz internete giremiyorum sansdan simdi girebildim ama cok yavas..

Emrah, Ayhan, Şenol ve Kenan olmasa topiğin raitingi çok düşerdi herhalde, bravo diyorum size gecenin bu saatinde. İyi kaptırıp götürüyorsunuz zafira sohbetlerini.

Bozulmuştur abi. :-) Geçen yılda bozulmuştu yanılmıyorsam. Değiştir bence, baksana ikide bir sorun çıkarıyor sana. :-)
Bu arada benim zafinin bakım vakti de yaklaştı. Nisan sonu gibi 30.000 (gerçekte 25.500 gibi olur ) bakımını yaptıracağım. Garantiyi uzatmayı düşünmüyorum. 2 sene uzatmak için 1000 TL nin üzerinde bir meblağ tutuyor.

Geri