Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
idare ediyoruz be cengiz abi ne yapalim..:D
Senol evet epeydir sorun vardi arkadasim var bilgisayar isleri yapiyor geldi halletti firil firil olmustu cok hizli ve sorunsuz hale gelmisti wlann modem inin yenisini aldik hesapta cok daha iyi kalitede idi nebileyim ogün bugün var bir seyler anlamadim bu arada arkadasimi birkac kez cagirmistim simdi utaniyorum tekrar cagirmaya:D

idare ediyoruz be cengiz abi ne yapalim..:D
Senol evet epeydir sorun vardi arkadasim var bilgisayar isleri yapiyor geldi halletti firil firil olmustu cok hizli ve sorunsuz hale gelmisti wlann modem inin yenisini aldik hesapta cok daha iyi kalitede idi nebileyim ogün bugün var bir seyler anlamadim bu arada arkadasimi birkac kez cagirmistim simdi utaniyorum tekrar cagirmaya:D
emrah sensiz tadı çikmıyo :D

Bozulmuştur abi. :-) Geçen yılda bozulmuştu yanılmıyorsam. Değiştir bence, baksana ikide bir sorun çıkarıyor sana. :-)
Bu arada benim zafinin bakım vakti de yaklaştı. Nisan sonu gibi 30.000 (gerçekte 25.500 gibi olur ) bakımını yaptıracağım. Garantiyi uzatmayı düşünmüyorum. 2 sene uzatmak için 1000 TL nin üzerinde bir meblağ tutuyor.
şenol garantiyi uzatmak mantıklımı sence 1000 tl yi git ailenle çatır çatır ye o iş ben yemedim sen ye mevzusu

şenol garantiyi uzatmak mantıklımı sence 1000 tl yi git ailenle çatır çatır ye o iş ben yemedim sen ye mevzusu

valla bizde yaptırmadık bu ay 4 yaşını doldurdu araç,çok şükür bi sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar.

35 binde olmasıda ayrı bi faktör tabi,Maşallah diyelim.

(ha sadece ilk sene sis camları çatladı, garantiden değişti,birdahada çatlamadı)

Son düzenleme:
2 yillik garanti=272 euro burda.bence deger gibi geliyor:D turboyu elimize alsak 1500 den asagi demezler:D

Sizin orda değer abi. Burada da o fiyatlara verseler sorun olmaz da. Fiyat oradan buraya gelene kadar bir ikiye katlanıyor. Mesafeden herhalde. Benzin parasını da ekliyorlar üzerine.
Bu yüzden garanti bitmeden önce ne var ne yok iyice gözlemliyeyim ve varsa bir şeyler çaresine baktırayım ben. Uzatma parasına biraz daha ekleyip tatil yaparız ailecek. :-)

Geri