Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkür ederim Kenan ben sensörler var biliyordum neyse enjoy da yeter bize...bide serviste orta koltuk ve bagajı ayıran fileyi sordum 400 küsür fiyat verdiler bunun çıkmasını nerelerden buluruz bilgisi olan yada yardım decek olan arkadaş varmı görüşürüz...
bende araştırmıştımda o fiyatı görünce vazgeçmiştim.:)
bi ara internetde satıyordu biri ama o da 250 civarıydı

hayirdir ne yapacaksin o fileyi Alper veterinerligemi basliyorsun.:D.saka biryana pek lazim olmayan birsey bosa okadar para verilmez..

Zafer bayramımız kutlu olsun...
bayrak1la8.gif
bayrak1la8.gif
bayrak1la8.gif
bayrak1la8.gif
bayrak1la8.gif

Arkadaşlar merhaba. Daha önceden de yazdığım gibi 2006 1.6 enjoy SP zafiram var. Araç 23000 km de ve üzerinde hala ilk lastikleri duruyor. orjinal Conti lastiklerin dişleri iyi ama artık kaymaya başladı. Yeni lastik alacam fakat karar veremedim. yazlık-kışlık değiştirmekten bıktığım için goodyear vector 4season 4 mevsim lastik düşünüyorum.Sizlerin tavsiye edebileceği lasikler varmı? Birde orta kol dayamaya ihtiyacım var. Ankara da 2006 zafira için koldayama satan yer varmıdır? Herkesin Zafer Bayramı kutlu olsun...

Arkadaşlar merhaba. Daha önceden de yazdığım gibi 2006 1.6 enjoy SP zafiram var. Araç 23000 km de ve üzerinde hala ilk lastikleri duruyor. orjinal Conti lastiklerin dişleri iyi ama artık kaymaya başladı. Yeni lastik alacam fakat karar veremedim. yazlık-kışlık değiştirmekten bıktığım için goodyear vector 4season 4 mevsim lastik düşünüyorum.Sizlerin tavsiye edebileceği lasikler varmı? Birde orta kol dayamaya ihtiyacım var. Ankara da 2006 zafira için koldayama satan yer varmıdır? Herkesin Zafer Bayramı kutlu olsun...
bizimkide 2006 ve 40 bini geçti hala orjinalleri kullanıyoruz.bence gerek yok ama eğer değiştirecekseniz akla gelen ilk marka michelin dir.

kolçak yetkili serviste satılıyor 200-300 civarıydı,aksesuarcılarda çeşit bol ama ne kadar gider bilemem.

sahibinden.com'da çok güzel zafira opc gördüm bebek gibi valla.ama jantlar güzel değil bence.2.0 motor çok güzell ya rengi falan,biliyormusunuz o aracı?eski kasa opc ama özellikleri öyle pek şahım değil,ama opc oluşu şaşırttı beni 3 tane varmış türkiyede.

sahibinden.com'da çok güzel zafira opc gördüm bebek gibi valla.ama jantlar güzel değil bence.2.0 motor çok güzell ya rengi falan,biliyormusunuz o aracı?eski kasa opc ama özellikleri öyle pek şahım değil,ama opc oluşu şaşırttı beni 3 tane varmış türkiyede.
yoo özellikleri fena değildir.
Ayrıca Türkiye de çok daha fazla vardır ben sadece Ankarada 2 tane gördüm

Geri