Peki motor seçenekleri olarak 1.6 bana yeterli gibi geliyor özellikle benim için ama 1,6 1,8 1,9 2,0 motor seçenekleri içerisinde hangisini tavsiye edersiniz. Yakıt tüketimini ve vergileride düşünerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.6 nın vergisi ile 2.0 ın vergisi yarı yarıya değişiyor.Peki motor seçenekleri olarak 1.6 bana yeterli gibi geliyor özellikle benim için ama 1,6 1,8 1,9 2,0 motor seçenekleri içerisinde hangisini tavsiye edersiniz. Yakıt tüketimini ve vergileride düşünerek.
yine aklınıza takılan birşey olursa biz buradayızTeşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. Ben aramalarımı 2006 model ve üstü 1,6 motor seçenekli bir zafira bakmaya başlayayım inşallah temiz birşey bulur alırım.
yine aklınıza takılan birşey olursa biz buradayız
her zaman bekleriz
merhaba yazılım olayını tech2 cıhazı var bende birde tıs2000 programını kullandımAyhan abi.. yazilimi atmak icin hangi cihazi kullandin ( opcom ?? flasher lar mi )
yazilimi nasil optimize ettin..
Allah kabul etsinson bi öneri 250 tl değişime verene kadar,ince stepne alın bence (150-200 tl civarı).bagaja tüp koymak bu aracın adını değiştirir =) zafirayı zafira yapan arka 2 koltuktur.Tabii şahsi fikirlerim bunlar
kenan kardeşim sana tamamen katılıyorum.aslında zaten bu yüzden stepnenin yerine taktırdım.sanırım o gün sorunları biraz fazla abarttığım bir gündü.oruç etkisi )
aleykümselam ayhan, iyilik çok şükür seni sormalı.cümleten selamunaleyküm arkadaşlar nevar neyok görüşmeyeli