yukarıda dediğim gibi Prestij paketli cosmolarda varmış sadeceevde eski katalog olması lazım tekrar bakayım
baktımda P3 (prestij paket) içerisinde mevcut,yani cosmo da yokmuş.Yanlış hatırlıyormuşum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yukarıda dediğim gibi Prestij paketli cosmolarda varmış sadeceevde eski katalog olması lazım tekrar bakayım
baktımda P3 (prestij paket) içerisinde mevcut,yani cosmo da yokmuş.Yanlış hatırlıyormuşum
yukarıda dediğim gibi Prestij paketli cosmolarda varmış sadece
vaktim olduğunda tarayıcıda tarayıp yollayabilirim.Teşekkürler,
kitapçığa bakabildin mi? fotokopi için emanet alsam?
hoşgeldinizArkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum.İkinci el 2000 mod.Zafira aldım.Yani artık bende opel Zafiracı lardanım.Bende zafiranın kullanım klavuzu yok.Olan arkadaşlar varmı varsa yardımcı olabilirlermi.Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum.İkinci el 2000 mod.Zafira aldım.Yani artık bende opel Zafiracı lardanım.Bende zafiranın kullanım klavuzu yok.Olan arkadaşlar varmı varsa yardımcı olabilirlermi.Şimdiden teşekkürler
ilgilendiğin için teşekkürler.fakat benim zafira A mı B mi bilmiyorum 2000 model zafira gl. kitapçığı araştırdım fakat bulamadım.Ne yapmam lazım.Sigorta kutusunu açtım ne lamba işareti var ne çakmak işin yoksa tek tek atık sigorta ara.hoşgeldiniz
bende zafira A kasanın kullanım kılavuzu yok malesef
2005 ve öncesi A kasadır(yani ilk kasa),2006 ve sonrası B kasadır.ilgilendiğin için teşekkürler.fakat benim zafira A mı B mi bilmiyorum 2000 model zafira gl. kitapçığı araştırdım fakat bulamadım.Ne yapmam lazım.Sigorta kutusunu açtım ne lamba işareti var ne çakmak işin yoksa tek tek atık sigorta ara.
Alper abi yakında kapı eşiği yazısı alacağım krom olanlardanmerhaba arkadaşlar yavaştan zafira ile ilgilenmeye başladım ilk adım olarak kopmle cam filmi oldu ardındanda detaylı iç temizlik ve birkaç dış güzellik işlemleri yaptırmayı düşünüyorum herkese hayırlı geceler fotolar en yakın zamanda eklenecek....