İşlerin yoğunluğundan uğrayamaz oldum buralara. Son bir aydır irili ufaklı çizikler eklediler benim zafiye. Yanmıyayım diyorum ama duran arabanın neden çizileceği sorusu.....................???? Neyse Allah (CC) büyüklerinden ve kazalardan korusun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aminİşlerin yoğunluğundan uğrayamaz oldum buralara. Son bir aydır irili ufaklı çizikler eklediler benim zafiye. Yanmıyayım diyorum ama duran arabanın neden çizileceği sorusu.....................???? Neyse Allah (CC) büyüklerinden ve kazalardan korusun.
Yokmu bana yardımcı olacak Kenan dan başka Zafira A cı.Kullanım klavuzunu hala bulamadım.2005 ve öncesi A kasadır(yani ilk kasa),2006 ve sonrası B kasadır.
Sigorta konusunda tecrübem yok belki diğer zafiracılar yardımcı olabilir.
ürün fiyatı uygun fakat bizim eşiklere tam olacakmı sorusu uyandı içimde birde astra vectra gibi ortak ürün ise bizim eşiklere tam oturmaz bilgin olsun....Alper abi yakında kapı eşiği yazısı alacağım krom olanlardan
sahibinden.com da 20 lira 4 kapı için.
bilgin olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...api-esigi-2006-sonrasi-modellere-uyumlu/detay
Artık idare ederiz.Türkçeye çevirmeye çalışırım.Sitedemi yoksa kitapmı.Bana nasıl teslim edebilirsinBir kullanım kılavuzu buldum ama ingilizce. İşinize yarar mı bilmem.