sorun termostat ta olabilir. normalin de opeller cabuk isinir..slm arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir, benim zafiranın kaloriferi geç ısıtıyor, bununla ilgili bir bilginiz varmı, orjinali mi böyle... 20-25 km ilerledikten sonra ancak ısınıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sorun termostat ta olabilir. normalin de opeller cabuk isinir..slm arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir, benim zafiranın kaloriferi geç ısıtıyor, bununla ilgili bir bilginiz varmı, orjinali mi böyle... 20-25 km ilerledikten sonra ancak ısınıyor.
merhaba arkadaşlar
emrah attığın taş kafamı kırdıartik bulusamadigimiz abilerede merhaba
emrah attığın taş kafamı kırdı
şaka diyorum kardeşim ne yapalım iş güç zaman bulamıyorum form a girmeyeEstafurullah Ayhan abi ne haddime
eskisi gibi bulusamaz olduk zaficiler dagiliyormudur nedir
Şenol abi bu chip işleriyle uğraşan yazılımcılar anlar mı acaba bi danışsan?Buralardayız. Ben halen daha cdc40' a aux yapmaya çalışıyorum. Her şey tamam ama programlama kısmına çözüm bulamadım. Bir tech 2000 bulsam kurcalaya kurcalaya bulucam belki ama bende tech 200 yok. Sinir oldum. Sırf bu iş yüzünden twin audio işinden bile soğudum.