Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sanırım rifazdan baska zafiracı yok ne olcak benzinin halii vay vay ki ne vaayyy dünyanın en büyük vergisi ve hırsızları türkiyede

Araçlarımız güzel ama yakıt cimriliği konusunda Japonlar ve uzak doğulular açık ara ilerideler. Artık dizel kaçınılmaz oluyor. LPG de iyi ama bir sürü formalitesi var. 350-420 km yi 1 depoyla geçemiyorsunuz. şürekli gaz almaya git, yok filtre değiş, yok ayar yap v.s. En iyisi dizel gibi geliyor artık.
Ancak 2012 den itibaren 2020 ye kadar elektrikli araçlar hayatımıza girmeye ve oranlarını artırmaya devam edecek 2025-2030 dan sonra artık hayatımızda benzin ve dizel araç olmayacak, çevreci elektrikli araçlar olacak

rifaz bey bir sorum olcak eski yazışmalara baktımda hidrobor kiti diye birşey gördüm hiç bir fikrim yok ben zafirayla günlük 120 km yapıyorum.sizce nerden bulabilirim veya faydası olurmu aracım lpgli ortalama 250krş yakıyor

Öncelikle herkeze iyi seneler. Epeydir uğrayamıyordum buralara.
Benzin fiyatları hakikatten ciddi boyutlara ılaştı. Gerçi tek benzin değil yaşantımızda sıkça kullandığımız çoğu şeyde yüksek vergi ve fiyatlar var ama....
Elektrikli araçlar için bekliyorum. Bazen aracı biraz daha elimde tutayımda sonrasında direk elektrikli bir araca geçeyim demiyor değilim.

rifaz bey bir sorum olcak eski yazışmalara baktımda hidrobor kiti diye birşey gördüm hiç bir fikrim yok ben zafirayla günlük 120 km yapıyorum.sizce nerden bulabilirim veya faydası olurmu aracım lpgli ortalama 250krş yakıyor

Valla aracınız zaten LPG li ve az yakıyor, BOR hidrolür olayına bulaşmayın derim. Bu işi geliştiren Mercan otomotiv'in İzmir'de kendi yeri dışında sistemi monte eden ve teknik desteğinden analayan da diğer illerde yok zaten sıkıntı yaşarsınız .mercan otomotiv sitesini inceleyin isterseniz.

ben deh diyince giden otomobil istiyorum.elektrikliler çıkınca elektrikle de başa çıkamıycaz.

Geri