Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağol Kenan kardeşim. Tv değilde şu navigasyon cihazlarından bir tane edinip, birde mekanizma kurup oraya gömmeyi düşünüyorum. Orijinal gibi durmasını sağlamaya çalışacağım. Tek canımı sıkan nokta ise aynayı kapatıyor olması. Gerçi çok elzem değil ama hani yinede kapatmasa içime daha çok sinecek.
Bir iki cihaz var aklımda. 5" cihazlar sorunsuz oluyor ama en güzeli piyasada olsa 6" cihaz cuk oturuyor. 7" de biraz büyük kalıyor. Kendi olsa bile mekanizma için yer kalmıyor.
Ön hazırlıklara başladık bakalım. İlk iş mekanizmayı halletmek. Cihaz bağlantısı sonra çok kolay olur. Etrafımda örnek olarak kullanabileceğim cihazlarda var.
Cihaz olmadanda olsa mekanizma işini bitirince burada paylaşırım.
Şenol abi ben telefon alacaktım,eski tel. baya eskimişti.
Biraz fazla verip GPS i olan bi telefon tercih ettim.Navigasyon işini öyle çözdüm.Gayette kullanışlı.Aklında bulunsun

Teşekkürler Kenan Kardeşim. Uzun zamandır PDA kullanıyorum. Tel de GPS var ama ben sürekli aracda kalacak bir şeyler istiyorum. Tabi tek kullanım amacı Navi olmayacak.

Eyvallah, sağolasın Kenan Kardeşim.
Yalnız hakikatten zor muş sökmesi. Epey uğraştırdı ortadaki kapak. bir ara kırıcam diye korktum. Altı üstü ölçü alıp bir inceleme yapacaktım nasıl yaparız ve durum nasıl diye. Kastırdı epey.

Gün itibarıyla 5.yaşımızda 50000i devirdik :)

Uploaded with ImageShack.us
dscf2376g.jpg

Son düzenleme:
Kenan.50.000. km ren kutlu olsun:)
Senol kolay gelsin. zafi gitti ama ben buralardayim:D

Epey tenhalaştı buralar.
Navi işi epey zorluyor. Düz inse çok kolay olacak ama 6 cm kadar geriye gelmesi olunca epey karışıyor işler. (Plastik aksama çok fazla ellemek istemiyorum biraz da ondan.)
Birde tasarımda hata yapınca, sil baştan yapmak ve aslında olayın ilk etaptaki kadar kolay olmadığını görmek sıkıntı verici oluyor.

Geri