Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben iki aracımdada Zavolli kullanıyorum.Marka ne olursa olsun takan usta o markayı marka yapandır benim icin..Kısacası ne marka olursa olsun ustanız ii olsun üç asagı bes yukarı aynı yakarsınız yakıtta.
Benim aldıgım bilgilere gore bu aralar zavollinin yeni enjokterleri sıkıntılıymıs haberiniz olsun.

Marka meselesine pek takılmamak lazım diye düşünüyorum şirket aracımda atiker var.(Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı)benim şikayetim yok eskiden türk malı kötülenirdi fakat şimdi işler değişti bence kaliteli ürünler çıkarıyorlar

Herkes bi koşturmacada herhalde ses soluk yok ;)

selamlar...

vallahi hic sorma kenan cigim haftalardir deli gibi araba ariyorum:D zafiyi sattiktan sonra izin arabasi teke düstü:) signum da yaz tatili yapacak aileye bir izin arabasi daha gerekiyordu dün aldim kismet olursa pazartesi getirecegim.
kisaca özetleyim resimler haftaya.2007 makyajli kasa,525i ,3000 motor 218 hp otomatik.57,000 km de ful.

vallahi hic sorma kenan cigim haftalardir deli gibi araba ariyorum:D zafiyi sattiktan sonra izin arabasi teke düstü:) signum da yaz tatili yapacak aileye bir izin arabasi daha gerekiyordu dün aldim kismet olursa pazartesi getirecegim.
kisaca özetleyim resimler haftaya.2007 makyajli kasa,525i ,3000 motor 218 hp otomatik.57,000 km de ful.
hayırlı olsun abi,kendine doğum günü hediyesi mi aldın;) sağlıklı nice yıllara inşallah.

Abi o arabayla Türkiyeye girme benzin 5 tl ye dayandı neredeyse :D

Son düzenleme:
hayırlı olsun abi,kendine doğum günü hediyesi mi aldın;) sağlıklı nice yıllara inşallah.

Abi o arabayla Türkiyeye girme benzin 5 tl ye dayandı neredeyse :D

sagolasin kenen cigim evet tam zamanlama dogum günü hediyesi oldu vallahi:D.geliyorum kenan tam iki ay sonra temmuzun 22 sinde Allah kismet ederse yola cikiyorum evet dogru dizele göre akaryakit maliyetim cok olacak ama yillik vergisi dizelde 260 euro daha düsük burda vergilendirme farkli.tatil disinda burda kücük araba da oldugundan buna cok binmeyecegim sadece hafta sonlari yani biraz keyfiyi olacak ve kisin 4-5 ay kapatacagim o yüzden benzin parasi koymayacak:D

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız iyi günlerde kullanmanızı temenni eder
iyi günler dilerim.

forumda veri tabanı problemi olmuştu.Herhalde mayısa kadarki bölümü ancak kurtardılar

Herkese selamlar.
Bir süredir ulaşılamıyordu siteye. Bugün baktım açılmış ama epey veride gitmiş gibi. Neyse buna da şükür diyelim.

Geri