Evet birde işin o yanı var. 70 - 80 bin tl istediğin araçta dünya kadar opsiyon listesi var. Navi bile opsiyon olarak geliyor ki fiyatı 50 - 55 bin olsa anlardım opsiyon olmasını ama şu anda anlamsız bir fiyat ve donanım politikası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün aydın-istanbul arası mesafe katettim,feribot çalışmadığından körfezden olandık mecbur,aydından çıkarken depoyu fulledim ve bursa çevreyoluna geldiğimde artık depo boşaldı,2 kere benzinden gaza geçirdim toplamda 5 km daha gitti lpg ile sonrasından bi daha ellemedim,aldım benzine öyle gittim bi müddet,gazın bittiği yer 420 km,boşaldıktan sonra ilk fullediğim yerde ise 40,65lt aldı,aşa yukarı 40-42 lt tank kapasitesi sanırım,
ama zafiyi sonuna kadar eşya ile doldurduk,arka tekerlek biraz çamurlaktan içeri girmiş ,arka 2 koltuğu yatırdık full eşya,sadece şöför dahil 3 koltukta gidiyoz
lastikleri ön 32 arka 35 olarak bastım
hızımız ise 110-120 aralığı, yani 100 kmde 10 lt gaz harcamış araba,bu değer normal mi acaba sizde durum nedir