sizin aracınız twinport motor değil mi? öyleyse kullandığınız lpg markası nedir? ve kilometrede ne yakar?
evet twinport 1.6 105HP. Lpg Landirenzo marka. Kilometrede 24 krş civarında yakıyor. 1 depoyla 450 km civarında gidiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin aracınız twinport motor değil mi? öyleyse kullandığınız lpg markası nedir? ve kilometrede ne yakar?
kerkinme veya herhangi bir hata yapmıyor mu? bildiğim kadarıyla twinportlar çift kelebek ve LPG'de çok hata veriyor başımıza gelmişti 2004 astra G'de illet olmuş arabayı satmıştık aynı landi renzo atmıştıkevet twinport 1.6 105HP. Lpg Landirenzo marka. Kilometrede 24 krş civarında yakıyor. 1 depoyla 450 km civarında gidiyor.
kerkinme veya herhangi bir hata yapmıyor mu? bildiğim kadarıyla twinportlar çift kelebek ve LPG'de çok hata veriyor başımıza gelmişti 2004 astra G'de illet olmuş arabayı satmıştık aynı landi renzo atmıştık
Çok yerde diyorum başıma iş gelecek
Çok şükür şimdiye kadar bir sorunum olmadı(tekleme veya yol bilgisayarında arıza vs). LPG Taktırdığımız günden beri aracın normal yağ filtre bakımı dışında sanayiye gitmedim. 3 yıl 40000 km oldu
maşallah
Süleyman bey bizim araçlar ş.içi dışı pek farketmiyor değil mi?
Ben birkaç kere denedim. Ş.içinde de 1 depoyla hemen hemen 450 km gidiyor.(Ankara)
Not:Yusuf bey fiyat iyi gibi. ben 1.5 sene önde 400 e yaptırmıştım triger balatalar yağ. filtreler olmayabilir.