Üstadıtam : bizim otomatiklerin diğerlerine göre ne gibi + ve - yönleri var.:bir:
Ben daha henüz 5-6 aylık opel otomatik kullanmaktayım.
Başka bir sorum ise kullandığımız otomatik vitesin ortalama ömrü (adam gibi kullanırsak) kaç bin km? Çevrenizde otomatik vites kullananlar genelde kaç bin km'lerde revizyona girdiler.
Teşekkürler.
digerleri derken viteslilere göre biraz agir kalkar .cokta önemli degil.yakit sehir ici biraz fazla yakar sehirler arasi ve otoyolda farketmez.rahatligindan dolayi biraz fazla yaksin sorun degil bence.sizinki tam otomatikmi yoksa easytronikmi hangisi.tam otomatik olmasi lazim.arabaniz kac km de.opelin otomatikleri biraz nazli 10.000 km de 4 aylik opel signum 3.0 cdti almistik 8-9 yil önce cok temiz tüm bakimlari opel yetkili serviste yapilmasina ragmen 130.000 lerde sorun yasadik ve yine opel servisine 3500 euro bayildik .bu demek degildirki tüm opellerde yasanilacak ama genelde opellerde uzun ömürlü degil.aslina bakarsak volkwagen lerin dsg side sorunlu otomatiklerde son zamanlarda bmw ilk sirada ve merso takip ediyor .ben yillardir otomatik kullaniyorum.yanlis anlasilmasin opel otomatik vites cabuk bozulur demek istemiyorum ama nazlidir diyorum.