Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler opel servisleri ücretsiz check-up yapıyor mu biliyor musunuz?

mesela triger setinin değişip değişmeyeceğini anlayabilirler mi bilgisayara bağlayıp?

Benimkinde orjinal var zaten sizinki kaç model ?

hocam enterasan bir durum. bizim araçlarda var. sizin araçta niye yok ki?
özellik olarak saysalar sizin araç cosmo. olması gerekir. anlam veremedim.

Aynen dediğiniz gibi.:sopa:
Koltukların kenarındaki hava yastıklarından dolayı bu üniteyi iptal etmiş olabilirler mi?

hocam bu işlemleri kim yaptı, yetkili servis mi özel servis mi?
Hocam özel servis yaptı, parçalar orjinal parça.
Daha öncede triger setini değiştirmek için yetkili servise sormuştum, bana 550 tl fiyat vermişlerdi parçaları internetten 140 tl ye almıştım ve 60 tl de ustaya vermiştim 200 tl ye mâletmiştim. Parçalar general motors idi ve madein Alman mühürü vardı.

Son düzenleme:
Hocam özel servis yaptı, parçalar orjinal parça.
Daha öncede triger setini değiştirmek için yetkili servise sormuştum, bana 550 tl fiyat vermişlerdi parçaları internetten 140 tl ye almıştım ve 60 tl de ustaya vermiştim 200 tl ye mâletmiştim. Parçalar general motors idi ve madein Alman mühürü vardı.

Yetkili servis fiyatları işte. her zaman çıtayı yüksek tutuyorlar. Yapılan işin kalitesi derseniz çoğu özel servisten daha kötü. sadece faturada yetkili servis yazıyor o kadar.
Dostum; benimde triger setini değiştirme vaktim yaklaştı. Aldığınız yeri reklama gireceğini düşünür isen özelden gönderebilir misiniz?
Kazasız günler dilerim.

Yetkili servis fiyatları işte. her zaman çıtayı yüksek tutuyorlar. Yapılan işin kalitesi derseniz çoğu özel servisten daha kötü. sadece faturada yetkili servis yazıyor o kadar.
Dostum; benimde triger setini değiştirme vaktim yaklaştı. Aldığınız yeri reklama gireceğini düşünür isen özelden gönderebilir misiniz?
Kazasız günler dilerim.
Aldığım siteyi özelden gönderdim. Ben aldığımda 140 tl idi. Şimdi 170 tl olmuş.

Geri