https://www.opel.com.tr/opel-sahipleri/kullanici-el-kitaplari.html
Burda var ama Zafira B olarak ...
Burda var ama Zafira B olarak ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu bende çok istiyorum bulursanız bana da ulaştırırsaniz sevinirimZafira A için şirket ile irtibata geçtim onlarda yardımcı olamadılar .Zafira A sahibi arkadaşlardan ricam kitapta Sigorta ile alakalı bölümlerin fotoğraflarını paylaşırlarsa memnun olurum .
Opel zafira olarak bir WhatsApp gurubu kursak acil birşeyler yardım olarak daha hızlı ulaşırız sizce mümkün mü yada sayfa için sıkıntı olur mu
Önerin mükemmel. :bir:
Bana uyar.:rakir:
Anlık paylaşımlarda bulunabiliriz.:sopa:
Fikir için teşekkürler
Zafira A için şirket ile irtibata geçtim onlarda yardımcı olamadılar .Zafira A sahibi arkadaşlardan ricam kitapta Sigorta ile alakalı bölümlerin fotoğraflarını paylaşırlarsa memnun olurum .
Gerçekten çok teşekkür ederim ben çok aradım bulamadım bu sigortalar için kaç kere Teyp kodu yazmıştım teşekkürler
Hoşgeldiniz şuan bizde 2002 1.8 LPG manuel var otomatik kullanmadığım için birşey söyleyemem ancak ben aracimdan çok memnun sormak istediğiniz soruları varsa sorabilirsinizMerhaba arkadaşlar, Zafira almayı düşünüyorum ama 1.8 LPG yada 2.0 Dizel arasında kaldım. Alacağım araç 2003 model olacak o yüzden vergi farkı çok önemli değil. Otomatik düşündüğüm için de 1.6 alamıyorum. Uzun yıllar kullanmayı düşündüğüm için mutlaka Elegance ve Otomatik olmasını istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bu arada otomatik vites hakkındaki görüşlerinizi de iletebilirseniz harika olur.