menecer' Alıntı:ya begenerek aldıgım aracla hıc yuzum gulmedı
bakıyorum 200 kusurlu yakıtlar dıyorsunuz benımkı 450 yakıyor ne ıs anlmadm
ve sonunda cumartesı gunu krankı kopardım nasıl oldu anlamadım gercı
ana hem krank temını konusunda hemde su bor olayını ıstanbulda arastırabılcegım bır adres konsunda yardımcı olursanız sevınırm
gorusmek uzere
bırde ben arka koltukları beceremdım bı turlu orta koltukları katlıyamıyorum ve bagazdakı koltuklar orta koltugun altınamı yatırılıyor nasıl kullanıyolr cozemedım yoksa mekanıgımı bozuktur resımlı rnek varsa sevınırım
Menecer kardeşim, Zafira mağduruyum demişsin ama bence cümle yanlış olmuş. Zafira pek kolay kolay mağdur etmez. Bence sen Sorumsuz kullanıcı mağdurusun. 10 ytl lik Antifirizi araca koymayan s.lak yüzünden şimdi sen bedel ödemek zorunda kalmışsın. Neyse artık olan olmuş, ve bi şekilde sorunu hallediyorsun zaten.
Benim arabamda Bor takılı değilken şu anki benzin fiyatlarıyla 0,30 ykr/km tüketim vardı. Yol bilgisayarı ise 10 lt/100 km den aşağı pek düşmüyordu. BU şekilde 2 depo falan bitirdikten sonra Borhidrolür taktırdım. Bugün benzin aldığımda gene hesapladım 0,238 ykr / km çıktı tüketim. ANcak bu dediklerim normal bir motorla mümkün. Senin motoru topladıktan sonra sanırım gene aynı değerleri görürsün. Bor için www.mercanotomotiv.com dan gereken bilgileri alabilirsin.
Koltuklarından da bozukluğundan anladığım kadarıyla senin aracın önceki sahibi baya hor kullanmış aracı. Yazık ne diyim. Ben aynı aracı mniibüsüm arıza yapınca personel servisi niyetine, ya da çamaşır makinesi, mini buzdolabı gibi nakliye işlerinde bile kullanıyorum. Yani mekanizmadaki bozukluk aslında büyük kayıp. Bence onu adam gibi bi kaportacıya göster tamir edilebilir sanırım. Daha olmazsa servise. Ödeyeceğin paraya değer, çünkü arabayı binek olmaktan çıkarıyor bu ek fonksiyonlar

Daha başka sorun olursa seve seve yanıtlarım, ama 1-2 aydır pek sık katılamıyorum, bekletirsem mazur görün artık