Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi havalar seninde dediğin gibi güzelleşsin bizde toplanırız yer Ankara olur diye düşünüyorum ya da ortada buluşuruz hayde iyi seyirler mutlu ve güvenli sürüşler dilerim...

inşallah, sağol:good:

merhabalar. Ben 2002 model zafira elegance sahibiyim. Araca ait kullanım kılavuzu ve radyonun kullanım kılavuzuna ihtiyacım var. Nereden temin edebilirim. Ayrıca bilgisayar programı olarak da olabilir.

Hoş geldin aramıza (önceden gelmiştin ama yine diyelim.;) ) Kitap bulmanın iki yolu var.
1. Ana opel servislerinin 2. el araç satış veya kaporta bölününde pert arabalar üzerinden çıkan kitaplar genelde zulalanır. Buradaki görevlileri bağlayıp ayarlamak.
2. GM (General Motor-Türkiye) İzmir'den standart iletişim formu doldurup e-posta ile kitap talep etmek. Bunu yaparken müşteri hizmet temsilcisi ile de doğrudan görüşmek ve özellikle kitabın eski kasa Zafira-A lara ait olduğunu belirtmek (genelde ellerinde olduğu için yeni zafiranın kitabını gönderiyorlar)standart form linki aşağıda.

http://www.opel.com.tr/site/forms/base.php?trcrm_form=1

hoş geldin kullanma kılavuzu için Türkiye opel müsteri hizmetlerini ararsan yardımcı olurlar bendeki tel. numarası 0 232 8531453 selamlar.

evet arkadaşlar artık çeyrek finaldeyiz haydi FENERBAHÇE yolun açık olsun......

haydi bakalım..Ama FB bazen garip oynuyor çıldırıyorum.:eek: :mad:

hoş geldin kullanma kılavuzu için Türkiye opel müsteri hizmetlerini ararsan yardımcı olurlar bendeki tel. numarası 0 232 8531453 selamlar.

Numara ile tam doğru adresi vermişşiniz Sn. Aytun Geçer. Sizin numara yukarıda bahsettiğim GM İzmir müşteri hizmet temsilcisi ve kitap istenecek tek numara. Ama iletişim formunu da doldurmanızı istiyorlar.

yolun açık olsun FENERBAHÇE

merhabalar. Ben 2002 model zafira elegance sahibiyim. Araca ait kullanım kılavuzu ve radyonun kullanım kılavuzuna ihtiyacım var. Nereden temin edebilirim. Ayrıca bilgisayar programı olarak da olabilir.
hoşgeldiniz...

FB nin yolu açık olur İnşallah....

artık bizi kimse tutamaz be hızımızı almışken final neden olmasın:)

hayırlısı neyse o olsun hem fenerbahçe için hemde tüm TÜRKİYE için...

Geri