- Konuyu Başlatan
Resmen yorumlarla Opel markasını bitirdiniz..
Sizin burda iseniz yoldaki herhangi bi Opel kullanıcısından daha çok Opel sempatiniz oldugu içindir.Bu kadar sempati duydugunuz bir markayı bu kadar kalitesiz göstermeniz çok saçma, eğer Opel bu kadar kalitesiz bir marka ise niye bu kadar sempati duyuyorsunuz buda ayrı bi çelişki..
Ford markasını Toyota markasını kalkıp Opel markası ile karşılaştırmak bile çok büyük bir hata, bu firmaların geçmişte ve günümüzde ürettikleri araçları kıyaslıcak olursanız eminimki sizde yanlış düşüncede olduğunuzu anlıcaksınız.
Toyota, Ford, Renault ve Vw parkaları Opel markasından daha kaliteli daha cezbedici ise hafta sonu gidin pazara corolla, megane, Focus sahibi insanlarla takas edin üstünede para alın, sizin tabirinizle parçadan sıkıntı yaşamazsınız, servisten sıkıntı yaşamazsınız üstünede para alırsınız hem kafanız rahat eder hem cebiniz..
Şuanda bende 2 adet Opel var 3 tane Opel değiştirdim Allaha şükür hiç sorun yaşatmadılar yaşatcaklarınıda sanmıyorum inş. sizlerde yaşamazsınız..
olgun insan yorum yapabilen, eleştiriye açık olan insandır. öncelikle bunu kavrayın. bende opel kullanıyorum. daha önce yazdığım gibi ilk aracım astra hb idi sonra astra sedan aldım. konun açılış amacı çok farklı. burda opelim. net üyesiyim diye opel i hep övceğim anlamına hiç gelmez. ben sadece yapılan şikayetler üzerine bir konu açtım. sizce problemin ne olduğunu sordum. lütfen olgun olun