opelde motor sorunu olanları beklerim....!!!

selcukreis035

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
opelde motor sorunu yaşayan arkadaşların elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım motor deneyimim iyidir özel mesajla ulaşabilirsiniz

sağolasın arkadaşım, şimdilik tık yok olursa elbetteki danışırız

sagol walla
ilk soru benden o zaman...
biliyosun yeni astralarda twinport motor war alt devirler cok dusuk ii diil..
bu motoru normal motora cevirme sansimiz varmi

ben yaparım ama verim alamazsın kardeşim motor yalan olur
üstelik ona yeni yazılım düzenlemek gerekir bence o motoru yaptıktan sonra verim alman için 1-2 sene arabayı test etmemiz gerekir yada bu işi yapan biri olduysa ondan tavsiyeler almak gerekir mesela yazılım ı atarken devir rolanti ayarlarını nasıl vermiş gibi bilmem yardımcı olabildim mi?

hocam nedir bu twinport olayı aydınlatırmısın

arkadaş anladığım kadarı ile twinport yüksek verim almak istiyo ama dediği iş baya mücadele istiyo mümkün ama en az 1 sene uğraştırır beni

benim motorda sorun mu var yada alurmu bilmiyorum astra 98 g comfort sahibiyim motor kaputunu acinca en sagdaki buji oteki bujilere nazaran daha siyah nedeni nedir acaba ilerde sorun acarmi acaba

kardeşim bujileri tırnak uzucuna bak eğer diğerlerine nazaran yıpranmışsa değiştir yoksa motorda iyi yanma elde edemezsin buda demektir ki motor verimli çalışmaz

astra g 2003 z motor... katalizörü iptal etmek istiyorum... ama içini boşaltmak deil... tamamen söktürüp headers yaptırmak istiyorum...

arıza lambasını yakmadan bu işi nasıl yaparız?

Geri