Opelden önceki Aslanım ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan msm89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzelmiş =)
İhtiyaçtan mı sattın eğer öyleyse yazık olmuş çok emek var araçta...

normalde pug sevmem ama bu hoşuma gitti :)

çok teşekkürler arkadaşlar hakkaten içim gitti yine :( ancak hem o sırada ihtiyacım vardı hemde araç artık sorun çıkarmaya başlamıştı ondan dolayı satmam gerekti 7 ay kadar oldu astra h 1.3 cdti aldım şimdilik yapıyorum bir iki eksiği kaldı tam bitince onunda resimleri paylaşıcam ;)

opel şimşek benimki kara şimşek bu arada :)

evet caddebostanda oturuyodum şimdi şaşkın tarafındayım ama devamlı göztepedeyim ;)

Son düzenleme:
evet baya bi emek harcamıştım parayı geçtim yani para emek kadar değerli diil çünkü ;)

çok teşekkürler arkadaşlar hakkaten içim gitti yine :( ancak hem o sırada ihtiyacım vardı hemde araç artık sorun çıkarmaya başlamıştı ondan dolayı satmam gerekti 7 ay kadar oldu astra h 1.3 cdti aldım şimdilik yapıyorum bir iki eksiği kaldı tam bitince onunda resimleri paylaşıcam ;)

opel şimşek benimki kara şimşek bu arada :)

evet caddebostanda oturuyodum şimdi şaşkın tarafındayım ama devamlı göztepedeyim ;)

bende okul dolayısıyla genelde göztepe caddebostan civarlarındayım demek gördüm bi kaç kere tanıdık geliyor :D

doğrudur alican kardeş bundan sonra selamlaşırız :) :)

Sürekli gördüğüm bir araçtı,gerçekten güzeldi kendisi :) ancak yaptıgı Astra daha güzel olacaktır eminim :) ne de olsa opel :P

Geri