Opelden önceki Aslanım ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan msm89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracın gerçekten çok güzel duruyor. Hem sade hem dikkat çekici.

Bende pug sevmeyenlerdenim. Yalnız aracını beğendim. Yeni aracında hayırlı olsun.
Bu arada 207 de ne gibi sorunlar çıkmaya başlamıştı, merak ettim.

rockSEWER
aslan güzelmiş cidden baya ya :S
çok teşekkürler Allah daha iyilerini hepinize nasip etsin iNŞALLAH :)

Ghent
Sürekli gördüğüm bir araçtı,gerçekten güzeldi kendisi :) ancak yaptıgı Astra daha güzel olacaktır eminim :) ne de olsa opel :P
sende yeditepedeydin sanırım dimi çok teşekküler kısmet bakalım çok yapılı astra var ama sade olsun istiyorum buda ;)

Vladimir
gerçekten güzelmiş bende pug sevmem ama çok beyendim
çok teşekkürler açıkça söylemek gerekirse bu araçla pug sevmeyen o kadar adama pug aldırdımki :) :)

fatih_78
Astra Nasıl Olacak Merak Ettim Acıkcası...:)
kısmet bakalım çok yapılı astra var ama sade olsun istiyorum astra çalışıyoruz ufaktan :)

MaX
Aracın gerçekten çok güzel duruyor. Hem sade hem dikkat çekici.
çok teşekkür ederim bence bu en önemli konu sade olup güzel olması ;)

Pehlivanoğlu
Güzel araç yapmışsın.Astrayı daha güzel yaparsın inşallah.

çok teşekkür ederim uğur kardeş İnşallah daha güzel olucak sonuçta alman kalitesi var bu sefer ;)

FTH
Bende pug sevmeyenlerdenim. Yalnız aracını beğendim. Yeni aracında hayırlı olsun.
Bu arada 207 de ne gibi sorunlar çıkmaya başlamıştı, merak ettim.

çok teşekkür ederim sağolun kapılar uçucak gibi hafifti,aracın artık heryerinden ses gelmeye başlamıştı yaylardan jantlardan dolayı bide turbo sorun çıkarabilir dediler servisten bende değeri düşmeden çıkardım elimden çünkü çok hastası vardı aracın :)

Son düzenleme:
Keske Görseydim Su Aracı Yazın Full Göztepe Kozyatagındaydım... İnsallah Bu Yazda Gelicem.Belki Tanısırız..

şuan yine satılık sanırım sahibindende gördüm ben bu arabayı yanılma ihtimalim var tabi ;)

tanışırız kardeşim geldiğinde haber ver opeli görürsn bu yazda kısmetse bakalım ;)

araç satılık değil sanırım çünkü sahibi satıcak olsa ilk beni arar büyük ihtimal pek o işlerden anlamayan biri çünkü :)

:) aslan güzelmiş

Gerçekten emek verilmiş bir araçmış opeli bitirince resimlerini bekliyoruz

çok teşekkürler ekliycem hayırlısıyla tabiiki ufak eksikleri kaldı :)

Geri