anıl bey daha tam olarak almamış ki, pazartesi servise götürüp göstericekmiş. bizde fırsatı varken bi bahane bulup kurtulsun diye uğraşıyoruz peki size birşey sorayım; aynı donanım özelliklerinde vectra bulsanız hangisini alırsınız? size denk gelmiştir uygun fiyatlıdır almışsınızdır, şartlar nasıldı bilemiyorum. ama vectra'ya tercih edermiydiniz merak ediyorum. ayrıca kıyaslamanız yanlış. astra c segmenti laguna d segmenti, ikisi arasında izin verinde biraz fark olsunKardeşim hayırlı olsun güle güle bin. Alınmış bir mala başka bir modele yönelin diye öneri sunmak hiç mantıklı gelmiyor bana. Ayrıca Fransız a benim de daha önceden bir antipatim vardı ama şu an kullandığım Laguna yı almadan önce çok kararsız kaldım. Hatta burada da bir konu açmıştım al diyenlerde olmuştu uzak dur diyenlerde. Dayanamadım değişiklik uğruna riski göze alıp aracı satın aldım. Şimdi iyiki almışım diyorum.
Bazı donanımlara aldanıp almayın diyorsunuz ama,
ESP,
ASR,
10 Airbag,
Türkçe konuşan yol bilg.,
Elektrikli koltuklar, katlanır aynalar, CD changer (6+1), Sanroof, Deri Döşeme, Park Sensörü, Çift yönlü digital klima, Xenon far... başka aklıma gelmedi şu an.
Sizce bu donanımlara aldanılmaz mı?
Ve yol tutuş konfor ve süspansiyon olarak Astra CD arasında dağlar kadar fark var dersem kızmayın bana.
Zevkler ve renkler...
NOT: Sıfırını almayı dört gözle beklediğim araç Opel Astra 1.4 140hp Cosmo
ne kadar donanım koyarlarsa koysunlar almanın yolda gittiği gibi gidemezler asla ( binek aile otoları için konuşuyorum spor modellerin karşılaştırması başka)