Bu Soruyu Soraken Utanmalısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim şirkettte megan 1 de vardı 2 de vardı işimiz gereği çorlu tekirdağ çok git gel yapıyoruz.. meganlar yüksek hızda ki benim için bu hız 120-140 dır bunun üstü gereksiz hızlardır ecele gitmeye gerek yok.. ha 5 dakka erken ha 5 dakka geç.. kaldıki yasal sınırlar bu rakamlar bile değil 110km..
neyse kısaca uzun yolda o kadar sıkıntı vermeyen bakımını yaparsan sorun çıkartmayan parçası aşırı ucuz araçlar.. yani meganın hakkını yemeyelim..
şimdi gelelim vectra b ye açıkcası meganın ne 1 ini nede 2 sini vectra ile takas yapmazdım neden yapmazdım olay yol tutuş yada üstündeki teknoloji değil olay tamamen sağlamlık dayanıklılık meganın her yeri plastik bir zaman sonra o plastik parçalar kalitesizliğini ortaya koyuyor oynuyor düşüyor kopuyor falan filan yani araba kendini dökmeye başlıyor saçma sapan yerlerinden ufak tefek kıytırık masraflardan servisden çıkamaz hale geliyorsun çok titiz bir kullanıcı isen.. alman dayanıklıdır temiz güzel bakımını yaparsan ne akar ne kokar ömürlük araçlardır.. yeterki masrafdan kaçma..
bizde gsi var 7 bin tl masraf yapdık sinyal ampülü patladı geçen gün onu değiştirelim dedik sinyali bir açdık duyumu ne kopmuş önceki sahiplerinden biride o duya para vermemek için ampülü lehimlemiş. duy ne kadar 3 tl yanlış duymadınız 3tl lik duyu almamak için gitmiş lehim yapmış.. biz gittik bir ampül artı bir duy aldık olması gerektiği gibi takdık ampülü yani 3 tl lik masrafdan kaçan insanlar var bu memlekette böyle insandan araç alırsanız elinizde masrafdan kıçmaz araca su gibi parada akar..
Bu Soruyu Soraken Utanmalısın