opele devammı etsem meganemi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aydin272
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eğer megane ı hiç kullanmadıysanız birkaç günlüğüne o araçtan kiralayıp kullanın sonrada kendi aracınıza binin :) bir daha o araca dönüp bakacağınızı sanmam.Vermeyi düşündüğünüz fazlalığı aracınızın bakımına kullansanız zaten uzun süre sıkıntı yaşamazsınız bence.

O kadar da abartmayalım :D

Dedemin 98 Megi var, benim Vectra 97.

Meg 30bin kmde bile değil ama verseler binmem, satarım. Ne debriyajını seviyorum, ne vites geçişlerini. Bir de şimdi garip gelecek ama eski reno kokusu vardır, Reno 9 lara binen varsa bilir belki (dedemin önceki arabası), o kokuyu da oldum olası sevmemişimdir. Meg 1'ler de kaporta dışında Reno 19 ile aynı olduğundan kullanılan iç materyaller aynı. Gerçi 2000 ise makjaylı oluyor galiba, onların içleri farklı.
iyi güldüm gece gece :D

vectra her şeyiyle megane1 den çok çok üstün kesinlikle vectra:)

Megane düşünmeyin bile.Tek avantajı ekonomik olması,diğer bakımdan çok KALAS bir otomobil açık açık söylüyorum.Alırsanızda sizin tercihiniz fakat vectrayı çok ararsınız.

kesinlikle değmez, eski aracını özlersin. 2.0'den 1.6'ya inmek model yılını yükseltmek avantajlı gibi görünüyor ama kesinlikle bi süre sonra kaybettiklerini fark ettikçe avantajların pek tatlı gelmemeye başlar.

yani konuyu acan pisman olmustur renault demiycem bi daha bu forumda :D

ben suradan bir örnek vericem , alman malı ile baska bir ülkenin arabasının kapılarını kapatalım , benim opelin kapısı kapanınca tok bir ses gelir kapının ağırlığını hissedersin , diğerleri tık eder :))) tabiki vectra

kuzenimin meganıyla uzun yola çıktık. araç 1,5 dci ydi sanırım. hem mazotlu hemde az yakıyor. hesap yaptık mubarek 100km de 4,4 litre gibi bişi yakmış. oha dedim ayıp dedim ama 800 gidiş 800 dönüş yolu biraz sıkıcıydı.

Kesinlikle pişman olursunuz.Vectradan sonra megane'a bindiğinizde kendinizi vectradaki gibi güvende de hissedemezsiniz.Tabiri caizse attan inip eşeğe binmek olur benim gözümde.

Geri