Hepsini geçtimde elektrikli koltuk bana o kadarda çok önemli bi özellik değil eğer arabayı 1'den fazla kişi kullanıyorsa ve o kişiler arasında boy,kilo farkı çoksa gerekir ama mesela biz babamla beraber kullanıyoruz arabayı ikimizinde boyu vs. aynı denebilir ilk aldığımızda koltuğu ayarladık ondan sonra hiç dokunmadık bile ayarlarına. Sonuçta her gün koltuk ayarı yapmadığımız için gereksiz geliyo bana. Ayrıca böyle araçlarda kumaş koltuklu olması çok kötü...
bende koltuk ayarı konusundan muzdaribim babamın ayarında rahat etmiyorum, biraz daha geriye alıp az birşey yatırıyorum, arabaya bindiğinde kızıyor işin garibi koltuğun bir tık ileri veya geride olmasını bile farkediyor bende bıraktım artık ayar nasılsa o halde kullanmaya alıştım. kendi arabamın olacağı günü iple çekiyorum
mekanik ayarın birde şu kötülüğü var, yıkamacılar pat küt ileri geri çekiyor, yolcu olarak binenler arabanın hızlanmakta yada yavaşlamakta olduğuna bakmadan kolu biranda çekiyor ve koltuk yine pat diye rayın sonuna vuruyor