- Konuyu Başlatan
G
Gökhan_55
Bilgi Girilmemiş
satayım sana xenonlarımı)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet çok haklısın:good:her araç arıza yapar. Zamanında ufak kontroller büyük masrafları önler. Genelde arıza olmadan servise gitmiyoruz. Ucuza kapanacak proplemler dev oluyor karşımıza çıkıyor.
Evet abi aynen görüşü paylaşıyoruz altında ne olursa olsun gidip bi ustanın çaıyını içeçeksin tabi o arada genel bi kontrolden geçecek araç ve ben bunu o kadar çok seviyorumki zaten o kontrollerde büyük hasar genelde çıkmıyo hem cepten para çıkmıyo hemde ustamın tavşan kanı çayını içiyom bu kontroller yapılmadı zaman ise araç acil sorunlar için arıza iletiyo ee acil oluncaya jkadar o parçaya birken iki oluyoher araç arıza yapar. Zamanında ufak kontroller büyük masrafları önler. Genelde arıza olmadan servise gitmiyoruz. Ucuza kapanacak proplemler dev oluyor karşımıza çıkıyor.
65 model (waryant'ın binek tipi) pek bilinmez ama carmen chia tipi idi. yatık /boksor motor 1.6 cc idi. Tipi güzel, karasörü süper sağlam bir araç. Motoru kaplumbağlara göre daha güçlü, çift karbüratörlüydü. Karbüratörleri termik ayarlı olduğu için ayarı zor yapılıyordu. Aküsü 6 volt olduğu için gece yolculuklarında zorlanıyorduk. Motor parçası bol, far, stop, sinyal gruplarını bulmakta zorlanıyordum. Bir gece stop lambalarını çalmışlardı, Ankara'da çok pahalı olduğu için Almanya'dan 4 takım hella stop getirtmiştim. 80 yıllarda bir moda vardı. VW armalarını gençler söker kemer tokası yaparlardı, bir ara almaktan bıktım araba 1 yıla yakın armasız gezdi. Genel inanışın aksine VW'ler aslında fazla yakan araçlardır. O zamanlar amerikanlar meşhur olduğu için onlara kıyasla az yakıyordu. İyi bir ustanın güvenli elinden olursa sorun çıkarmayan zamanının seri denecek araçlarındandı. Kazada ağır hasar aldığı için satıldı. Yoksa sanırım halen kullanılırdı.Savaş abi aramızda en tecrübeli olarak sana inanarak vw ne marka oluo ağır sorunları neydi acaba:good:
http://www.araba.com./997735.htmlSavaş abi aramızda en tecrübeli olarak sana inanarak vw ne marka oluo ağır sorunları neydi acaba:good: