Opel'i bazen kötülüyoruz ama hepsi aynıymışş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla her aracın kendine göre kronik problemleri var ve bunu aracı almadan önce araştırırsanız ztn bulur ona göre araba alırsınız ama gene söylüyorum problemsiz araba yoktur küçükbir örnek vereyim babamın arabası (2008 mercedes e200 k) daha 3 aylık olmasına rağman geri görüş kamrası ve park sensörü bozulduğu için arbayı çarptım çarptığımda halbuki daha 30 cm gösteriodu yani her arabaın hertürlü problemi olabilr ve bence opeller de bi bmw audi kadar olmasada çok çok kaliteli hatta vw ye göre ( birkaç modeli dışında) çok daha kaliteli arabalrımızı sevelelim sevdikçe kullanmaktan ve binmekten zevk alırız ama kötülemekle sadece arabamızdan soğuruz :) herkese ii formlar

o fabrika da yahudilerin bi deri bi kemik çalıştığını ,ölenlerin döküm kazanlarına atıldığını düşündükçe
ben de hiç ısınamıyorum...

ne alaka dicem kusura bakma yani ? ben öle bişe duymadım duysamda pek inanmıorum şimdi konuştumuz konuyla senin söylediklerin uzuktan yakından alkası yokki :S

http://www.araba.com./997735.html

bu lingdeki arabanın binek tipi, 64 modelin kasası şekil olarak buna yakın, stop ve sinyal grubu daha küçük ve estetikti. Tamponlarında koruma boynuzları vardı. Tampon ve diğer nikelaj aksamları fabrikadan çıktığı ilk günkü gibi tertemizdi. Kararma yapmazdı. Renoların tamponları paslanmasın diye kışın ince film halinde gresle kaplanırdı.
walla savaş abi baya klasik havası varmış:) vwgenler peki opellerden dahamı çok yakıyo abi teknik verilere göre 1.4 polonun 10 kmde yaktığı yakıta hemen hemen aynı:D arkadaş daha halen inannmıyo:) nasıl olur 1.4le 1.6 nasıl aynı yakar dio:D bide 2005 olmasına rağmen tıkırtı duyuyorum :o benimki 98 model olmasına rağmen benimkinden gelmiyo aslında biraz soğuttu beni arkadaşların aracı yoksa bende GOLF hastalığı vardı lakin OPELe binince o sevdadan vazgeçtim:)

valla her aracın kendine göre kronik problemleri var ve bunu aracı almadan önce araştırırsanız ztn bulur ona göre araba alırsınız ama gene söylüyorum problemsiz araba yoktur küçükbir örnek vereyim babamın arabası (2008 mercedes e200 k) daha 3 aylık olmasına rağman geri görüş kamrası ve park sensörü bozulduğu için arbayı çarptım çarptığımda halbuki daha 30 cm gösteriodu yani her arabaın hertürlü problemi olabilr ve bence opeller de bi bmw audi kadar olmasada çok çok kaliteli hatta vw ye göre ( birkaç modeli dışında) çok daha kaliteli arabalrımızı sevelelim sevdikçe kullanmaktan ve binmekten zevk alırız ama kötülemekle sadece arabamızdan soğuruz :) herkese ii formlar
walla abi ne zaman araçtan ieceğim zaman araçtan soğurum lakin ne zaman o koltuğa oturayım tekrar ısınırım :) heleki gaz pedalının o hassaslığı öldürüyo beni :) :rolleyes: bak şimdi hemen ısındım:) ki her aracın kendine göre proplemeri vardır ne model olursa olsun sonuçta kul yapısı kullandığımız araçlar:) ayrıca proplemleri olcakki bunu üreten firma ondanda para kazanacak yanlışmıyım sonuçta her şey kar için:)

Söylenildiği gibi her aracın kronik sorunları var. Ama benim gelinciğimin arada sırada küçük problemleri olsada bi sorunu yok. Bence opel çoğu arabaya göre daha sağlam daha estetik A kasa vectraların görüntüsünü hiç bi arabaya değişmem mesela. Örneğin arkadaşımın babasının 2000 model BMW 5.20i var arabanın motorda 2000 ytl lik masraf oldu adamın arabasını o kadar temiz kullanmasına rağmen. Benim arabam 17 yaşında olmasına rağmen bazen o kadarda zorlamama rağmen hala çok büyük bir sorunla karşılaşmadım. Bence opel çoğu markadan daha sağlam ve dahada estetik.
Saygılarımla.

söylenenlere aynen katılıyorum her aracın kendine göre sorunları mevcut

walla savaş abi baya klasik havası varmış:) vwgenler peki opellerden dahamı çok yakıyo abi teknik verilere göre 1.4 polonun 10 kmde yaktığı yakıta hemen hemen aynı:D arkadaş daha halen inannmıyo:) nasıl olur 1.4le 1.6 nasıl aynı yakar dio:D bide 2005 olmasına rağmen tıkırtı duyuyorum :o benimki 98 model olmasına rağmen benimkinden gelmiyo aslında biraz soğuttu beni arkadaşların aracı yoksa bende GOLF hastalığı vardı lakin OPELe binince o sevdadan vazgeçtim:)
Aynı yıllarda imal edilen klasik karböratörlü araçlar aynı ağırlık, aynı motor güç ve özelliklerde oldukları zaman aşağı yukarı aynı yakıtı tüketirler. Tüketim 1.4 veya 1.6 olması ile ilgili değil motorun yapısı ile ilgili. Örneğin 2000 cc enjektörlü bir motor 1400 cc karbüratörlü bir araçtan her zaman için daha az yakar. 1100 cc kadetim 1700 cc rekord'dan az yakıyordu ama buna karşılık 2000 cc vectra'dan da fazla yakıyordu. Teknolojinin nimetlerinden ne kadar fazla faydalanırsak o kadar yakıttan kar ediyoruz.

Geri