Opeli Satmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar görüyorum ki ortalık ciddi şekilde alevlenmiş. Bu durumda en büyük pay sahibi olarak kendimi görüyorum. Özür dilerim belki çok sert tepki verdim. Belki haklıyken kendimi haksız duruma düşürdüm, belki de baştan beri haksızdım önemli değil.

Fakat sevgili orcinus ve sevgili corsa_n lütfen daha fazla birbirinizi kırmayın. Mübarek günde kavga etmeyin. Konuyu kapatalım gitsin.

Bu mesajından dolayı tebrik ediyorum arkadaşım, gerçekten büyüklük gösterdin.:alkis:

Bu mesajından dolayı tebrik ediyorum arkadaşım, gerçekten büyüklük gösterdin.:alkis:

Arkadaşım bende seni bu mesajından dolayı tebrik ediorum.. :kop:

bende herkesi tebrik ediyorum:):):)
neyi uzattım onuda anlamadım fikrimi yazdım arkadaş saçma sapan diye yanıt vermiş yazmayalımmı kendi düşüncemizi.

tamam sen haklısın ben saçmalıyorum forum rahatsızlığımdan dolayı arkadaşlardan özür diliyorum...

bende senden özür diliyorum Berat:D:D:D

espride kaldırırım ben. saçma bişey diyip işi geyiğe vurmaya karşıyım. acayip de geyip yaparım ama bu forumda garip kaçar. saçma bişey yazarsam "saçmalıyosun sen" denir, konuşuruz. uzatacak bişey yok. bi de internet ortamında ses ve vurgu olmadığı için düz bir eleştiri bile hakaret gibi algılanabiliyor bazen.

opelim.net bayram namazı organizsyonu yapalım, herkes öpüşüp barışsın bari... :D

Geri