Opelim artık 100.000 km'de.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kazasız belasız binmen dileğiyle

Çok teşekkürler. Herkese kazasız belasız nice km'ler...

opel için 100.000 km hiç bişey sorun etme
harbi dimi abi bizimkide 102.000 de:) ya başımdan bi oly geçtide anlatıyım bak arkadaşa araç bakıyoduk bi tane corolla vardı 150.000 deydi arkadaş galericiye abi sorun çıkarmaz dimi dedi galericide ya bu araç 400.000 bile devirir diyince benim bi nevrim döndü bizimkide 102.000 de diye bi lafın ortasına atlayınca adam aynen şöle dedi o zaman sizin aracın sorun çıkarma zamanı gelmiş dedi orda adamın üstüne atlayıp ne diyonsen ya dediğin araba sonuçta opel diyesim geldi ama cahillik yapmayım dedim ve galeriden çıktım gittimde aklıma takılmadı diil sonuçta adam arabalarla içli dışlı tüm opelcilere soruyom 100.000 ni aşınca aracınız sorun çıkarması artıyomu yoksa eski asaletini koruyomu :confused: ve arkadaşların dalga konusu olduk ya walla kardeşinizi bilgilendirin

bizimki 138 binde periyodik bakımları hariç fazladan bi masrafı yok.. ama hiç yok da değil tabi...

ewet 100.000 ini devirdi ama ne sorun çıkarttı başına onları biraz anlat 100.000 km boyunca hep sendemiydi yoksa 2. sahibimisin

harbi dimi abi bizimkide 102.000 de:) ya başımdan bi oly geçtide anlatıyım bak arkadaşa araç bakıyoduk bi tane corolla vardı 150.000 deydi arkadaş galericiye abi sorun çıkarmaz dimi dedi galericide ya bu araç 400.000 bile devirir diyince benim bi nevrim döndü bizimkide 102.000 de diye bi lafın ortasına atlayınca adam aynen şöle dedi o zaman sizin aracın sorun çıkarma zamanı gelmiş dedi orda adamın üstüne atlayıp ne diyonsen ya dediğin araba sonuçta opel diyesim geldi ama cahillik yapmayım dedim ve galeriden çıktım gittimde aklıma takılmadı diil sonuçta adam arabalarla içli dışlı tüm opelcilere soruyom 100.000 ni aşınca aracınız sorun çıkarması artıyomu yoksa eski asaletini koruyomu :confused: ve arkadaşların dalga konusu olduk ya walla kardeşinizi bilgilendirin

benim bir önceki aracım 1993 model vectra idi. 292.000 km.'deydi. Haziran/2007'de sattım. Gayet bakımlı bir araçtı ki ben bakımlarını zamanında yaptırıırdım. Bana öyle büyük bir sorun hiç çıkarmadı. :)

Babamda 97 Astra 1,6 GL var. 262.000 km de
Sıfır almıştı. Radyatör değişti. Maşallah.

helalsınız be abilerim ah o galericide bi duysa şunları ya harbi adamın üstüne çıkcaktım:mad: ya galeriden çıkmasam nese o zaman bende içimi ferah tutuyım demekki çünkü araç 15.000 doldurmadan bakımı yapıldı sonra 100.000 bakımıda 98.000 de yapıldı yetkili servis tarafından ve ustaya sordum araç ne durumda die klasik parçalar dğişçek dedi sıryla symayım işte öle bişeyler ya usta öle abartcak sorunu yok dedi araçta iki senedir öle bi arıza ışığıda yanmadı bide arıza ışığı diyince 98 model astra f kasaların servis ışığı yanıyomu ve nerde yanıyo çünkü ben genelde dijital km göstergelrinin yanında anahtar işareti gördüm bizde dijital ekran olmadığı için acaba yokmuki die aklıma takıldı,bide herhangi bi arıza olsa arıza ışıkları yanmamazlık yapmaz diilmi :confused:

Geri