bir 100.000 daha kazasız belasız inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harbi dimi abi bizimkide 102.000 de ya başımdan bi oly geçtide anlatıyım bak arkadaşa araç bakıyoduk bi tane corolla vardı 150.000 deydi arkadaş galericiye abi sorun çıkarmaz dimi dedi galericide ya bu araç 400.000 bile devirir diyince benim bi nevrim döndü bizimkide 102.000 de diye bi lafın ortasına atlayınca adam aynen şöle dedi o zaman sizin aracın sorun çıkarma zamanı gelmiş dedi orda adamın üstüne atlayıp ne diyonsen ya dediğin araba sonuçta opel diyesim geldi ama cahillik yapmayım dedim ve galeriden çıktım gittimde aklıma takılmadı diil sonuçta adam arabalarla içli dışlı tüm opelcilere soruyom 100.000 ni aşınca aracınız sorun çıkarması artıyomu yoksa eski asaletini koruyomu ve arkadaşların dalga konusu olduk ya walla kardeşinizi bilgilendirinopel için 100.000 km hiç bişey sorun etme
harbi dimi abi bizimkide 102.000 de ya başımdan bi oly geçtide anlatıyım bak arkadaşa araç bakıyoduk bi tane corolla vardı 150.000 deydi arkadaş galericiye abi sorun çıkarmaz dimi dedi galericide ya bu araç 400.000 bile devirir diyince benim bi nevrim döndü bizimkide 102.000 de diye bi lafın ortasına atlayınca adam aynen şöle dedi o zaman sizin aracın sorun çıkarma zamanı gelmiş dedi orda adamın üstüne atlayıp ne diyonsen ya dediğin araba sonuçta opel diyesim geldi ama cahillik yapmayım dedim ve galeriden çıktım gittimde aklıma takılmadı diil sonuçta adam arabalarla içli dışlı tüm opelcilere soruyom 100.000 ni aşınca aracınız sorun çıkarması artıyomu yoksa eski asaletini koruyomu ve arkadaşların dalga konusu olduk ya walla kardeşinizi bilgilendirin