Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne kadar bıraktık biliyo musun?? Tabi memnun olur:rolleyes: :D
İstanbul ekibi geldiğinde adamın yüzündeki ifade günün konusu oldu. Utanmasa ellerini ovuşturacaktı :)

Bu arada Erman geçmiş olsun. En başta şakayla karışık takıldım ama sorunun bu kadar büyüyebileceğini tahmin edememiştim. Eşine selam söyle kusura bakmasın eve kadar bırakmak isterdim ama Eren artık durmuyordu. Zaten eşin indikten sonrada eve kadarda çığlık çığlığa ağladı.

Zaten en son çıkarken ordaki dayı bize diyorduki;

'Yeğenim bi daha gelin unutmayın bizi bekleriz'

Sanırım adam bizden cok memnun kaldı:D:D

Samet aklımdayken söyleyeyim dedim; özel mesajlarında o kadar samimiydin, yüzyüze gelince kuruyup kaldın. Yavuz' da aynı şeyi söylemişti sanırım sana... Bir göründün merhabalaştık sonra göremedim seni. Siman hayal meyal aklımda sadece :)

Sohbet etmek istiyordum herkesle gerçekten içimde kaldı. Hem tanışmak hem de forumla ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi almak istiyordum ama koşturmadan vakit yetmedi.

Bu arada sticker sticker diye neredeyse 1 sene muhabbeti oldu. Erman hariç hiç bir arabada sticker yok. Abant' taki arabaların tamamında sticker olsaydı keşke... Dergide çok güzel dururdu :(

Bu arada sticker sticker diye neredeyse 1 sene muhabbeti oldu. Erman hariç hiç bir arabada sticker yok. Abant' taki arabaların tamamında sticker olsaydı keşke... Dergide çok güzel dururdu :(

valla başkanım bende vardı en kibarından ama yenilerde hoş olmuş elinize saglık

bu arada ermanın arabaya çok yakışmıştı :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri