Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samet aklımdayken söyleyeyim dedim; özel mesajlarında o kadar samimiydin, yüzyüze gelince kuruyup kaldın. Yavuz' da aynı şeyi söylemişti sanırım sana... Bir göründün merhabalaştık sonra göremedim seni. Siman hayal meyal aklımda sadece :)

Sohbet etmek istiyordum herkesle gerçekten içimde kaldı. Hem tanışmak hem de forumla ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi almak istiyordum ama koşturmadan vakit yetmedi.

Serkancım aynen katılıyorum sana, Samet dahil çok kişiyle tanışmak istedim ama cidden fırsat olmadı.. Bi de herkese nick neydi diye sorulmuyodu, üye kadar bir de misafir olunca.. :) Neyse artık bi dahaki sefere..

Bu arada sticker sticker diye neredeyse 1 sene muhabbeti oldu. Erman hariç hiç bir arabada sticker yok. Abant' taki arabaların tamamında sticker olsaydı keşke... Dergide çok güzel dururdu :(

Allahtanda yokmuş yani!! sadece 1 tane araca sticker yapıştırdık oda motoru yedi :( uğursuzluk var bu sticker'da.. kimler beğenip kimler yaptırdıysa artık :o

Samet aklımdayken söyleyeyim dedim; özel mesajlarında o kadar samimiydin, yüzyüze gelince kuruyup kaldın. Yavuz' da aynı şeyi söylemişti sanırım sana... Bir göründün merhabalaştık sonra göremedim seni. Siman hayal meyal aklımda sadece :)

Sohbet etmek istiyordum herkesle gerçekten içimde kaldı. Hem tanışmak hem de forumla ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi almak istiyordum ama koşturmadan vakit yetmedi.

Serkan abicim senin başın öyle bi kalabalıktıki ben gelipte seninle uzun uzun sohbet edemedim edemedik haklısın ama para mevzusu yok menü mevzusu filandı bir ara yanındaydım yardım ettim ondan sonra kaçtım hiiç uğraşılacak bir iş değil yanii, Yavuz abiyi hiç karıştırmayalım ayıp ettik ona:o

Serkancım aynen katılıyorum sana, Samet dahil çok kişiyle tanışmak istedim ama cidden fırsat olmadı.. Bi de herkese nick neydi diye sorulmuyodu, üye kadar bir de misafir olunca.. :) Neyse artık bi dahaki sefere..

Yaa Serdar ben seni öptüm abi öptüm:D, ama o kalabalıkta kimi öptüm onu bile bilmiyorum yanii:)

iş güç derken ancak girebildim siteye...

Erman abicim çok geçmiş olsun yolda haber aldık çok ama çok üzüldük Allah beterlerinden saklasın. sanırım ışıklarda bize korna çalan polisin bedduaları tuttu:(

katılan tüm arkadaşlarıma abilerime ablalarıma teker teker teşekkür ediyorum. ayrıca başkanlarımızada gösterdikleri çabalardan dolayı ve bu güzel organizasyonu başarıyla yürütüp bizlere bu güzel günü armağan ettikleri için ayrıca minnettarım :good: gerçekten herşeyiyle çok zevkli bi gündü. Daha nice yıllara OPELİM.NET:pon: :pon: :pon:

bu arada 2 kmlik gişelerdeki konvoy bile saolsun arkadaşlarımızın sayesinde çok zevkli geçti. hala diğer arabadakilerin bakışları gözümün önünde
'camı sileyimmi abi, mendil lazımmı abla:kop: '

kısacası herşeyiyle dört dörtlük bi gündü. elimden geldiğince herkesle tanışmaya çalıştım. artık selam veremediğimiz kaldıysa kusurumuza bakmayın.

yaz sonuna bi buluşma daha şık olur bence:)

İstanbul ekibi geldiğinde adamın yüzündeki ifade günün konusu oldu. Utanmasa ellerini ovuşturacaktı :)

Bu arada Erman geçmiş olsun. En başta şakayla karışık takıldım ama sorunun bu kadar büyüyebileceğini tahmin edememiştim. Eşine selam söyle kusura bakmasın eve kadar bırakmak isterdim ama Eren artık durmuyordu. Zaten eşin indikten sonrada eve kadarda çığlık çığlığa ağladı.

Senem'i bıraktığınız için teşekkür etme fırsatı bulamadım Yeliz, hiç değilse o da benimle perişan olmadı, çok teşekkürler.Git gide uzaklaşıyorum çocuk fikrinden bak... :).Selamını iletirim Senem'e.

Motorun bir bloğu kalacak herhalde değişmedik, diyorum ki komple değiştirip başka bişey koysak. :)

bu arada 2 kmlik gişelerdeki konvoy bile saolsun arkadaşlarımızın sayesinde çok zevkli geçti. hala diğer arabadakilerin bakışları gözümün önünde
'camı sileyimmi abi, mendil lazımmı abla:kop:

yaz sonuna bi buluşma daha şık olur bence:)

abi bi siliyim beeee:kop:
Yengelerimizin tekrar tekrar eline sağlık o kuyrukta açlıktan ölmememizi sağladılar:)

yaz sonunda hem fikirim:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri