Sermaye farkı var Bizim kadar büyük yatırmı tabiikide yapamazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samet aklımdayken söyleyeyim dedim; özel mesajlarında o kadar samimiydin, yüzyüze gelince kuruyup kaldın. Yavuz' da aynı şeyi söylemişti sanırım sana... Bir göründün merhabalaştık sonra göremedim seni. Siman hayal meyal aklımda sadece
Sohbet etmek istiyordum herkesle gerçekten içimde kaldı. Hem tanışmak hem de forumla ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi almak istiyordum ama koşturmadan vakit yetmedi.
Bu arada sticker sticker diye neredeyse 1 sene muhabbeti oldu. Erman hariç hiç bir arabada sticker yok. Abant' taki arabaların tamamında sticker olsaydı keşke... Dergide çok güzel dururdu
beni de unuttunuz ya ne diyim size..
Samet aklımdayken söyleyeyim dedim; özel mesajlarında o kadar samimiydin, yüzyüze gelince kuruyup kaldın. Yavuz' da aynı şeyi söylemişti sanırım sana... Bir göründün merhabalaştık sonra göremedim seni. Siman hayal meyal aklımda sadece
Sohbet etmek istiyordum herkesle gerçekten içimde kaldı. Hem tanışmak hem de forumla ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi almak istiyordum ama koşturmadan vakit yetmedi.
Serkancım aynen katılıyorum sana, Samet dahil çok kişiyle tanışmak istedim ama cidden fırsat olmadı.. Bi de herkese nick neydi diye sorulmuyodu, üye kadar bir de misafir olunca.. Neyse artık bi dahaki sefere..
İstanbul ekibi geldiğinde adamın yüzündeki ifade günün konusu oldu. Utanmasa ellerini ovuşturacaktı
Bu arada Erman geçmiş olsun. En başta şakayla karışık takıldım ama sorunun bu kadar büyüyebileceğini tahmin edememiştim. Eşine selam söyle kusura bakmasın eve kadar bırakmak isterdim ama Eren artık durmuyordu. Zaten eşin indikten sonrada eve kadarda çığlık çığlığa ağladı.
bu arada 2 kmlik gişelerdeki konvoy bile saolsun arkadaşlarımızın sayesinde çok zevkli geçti. hala diğer arabadakilerin bakışları gözümün önünde
'camı sileyimmi abi, mendil lazımmı abla
yaz sonuna bi buluşma daha şık olur bence