Geçniş olsun Erman, dediğin gibi hazır açılmışken sfi koy geç..3 MİLYARA FİLAN ŞANZUMANLA BERABER SFİ MOTORLAR VAR..tEK OLURSUN TEKKK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bidahakinde bizde geliriz inşallah..harbiden gözümde kaldı
Hoppp Yağmurdan korunmak için girdiğimiz çardaktaki PirzoLa keyfine değinmemiş kimse
Geçniş olsun Erman, dediğin gibi hazır açılmışken sfi koy geç..3 MİLYARA FİLAN ŞANZUMANLA BERABER SFİ MOTORLAR VAR..tEK OLURSUN TEKKK
yemekleri bilmemde yoğurt çok güzeldi. Asıl bomba ben soruyu sorunca koptu tabi.Yemekleri dağıtan dayıya bu ne yoğurdu diye sorunca aldığımız cevap çok şaşırtıcı oldu.Ben soruyu sordum dayı bakakaldı.Biraz durakladıktan sonra süt yoğurdu demezmi bizim ekip kop
Serkan niye ki abi belki koyun sütünden yapılımıştır.Bolu da koyun yok mu? Belkide camış yoğurdudur.serhan boludasın abi seninde sorduğun soruya bakk ne yoğurdu ama güzeldi harbiden yağmur yağmadan önce
sanırım buluşmaya en uzak yerden gelen bendim bi daha yapalım bunu bende arabamlan geleyim yazın olsun ama yazın
öyle değil dicektik ne köftesi diye dicekti et köftesisüt yogurdu
ne güldük ama yaaa
iyiki ne eti diye sormadık köfteler için