Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçniş olsun Erman, dediğin gibi hazır açılmışken sfi koy geç..3 MİLYARA FİLAN ŞANZUMANLA BERABER SFİ MOTORLAR VAR..tEK OLURSUN TEKKK:)

Hoppp Yağmurdan korunmak için girdiğimiz çardaktaki PirzoLa keyfine değinmemiş kimse :D:D

Tam işim bitmiş oturup yemek yiyecektim ki benim ızgara köfte olmuş sulu köfte :) :)
1 parça sucuk yiyebildim sadece o kadar... Onun için gelen yemeklerin lezzeti hakkında fikrim yok. Umarım iyidir...

Geçniş olsun Erman, dediğin gibi hazır açılmışken sfi koy geç..3 MİLYARA FİLAN ŞANZUMANLA BERABER SFİ MOTORLAR VAR..tEK OLURSUN TEKKK:)

Erman serviste arabanı gördükçe üzülüyorum valla, tekrar geçmiş olsun. Nasıl olsa bir masraf yapacaksın hiç olmazsa Deniz' in dediği gibi oturt bir SFI efsane ol :) Tatminsizliğin de ortadan kalkar böylece...
Neye niyet neye kısmet ;)

yemekleri bilmemde yoğurt çok güzeldi.:D :D Asıl bomba ben soruyu sorunca koptu tabi.Yemekleri dağıtan dayıya bu ne yoğurdu diye sorunca aldığımız cevap çok şaşırtıcı oldu.Ben soruyu sordum dayı bakakaldı.Biraz durakladıktan sonra süt yoğurdu demezmi bizim ekip kop:)

serhan boludasın abi seninde sorduğun soruya bakk:D:D ne yoğurdu ama güzeldi harbiden yağmur yağmadan önce

sanırım buluşmaya en uzak yerden gelen bendim bi daha yapalım bunu bende arabamlan geleyim yazın olsun ama yazın

yemekleri bilmemde yoğurt çok güzeldi.:D :D Asıl bomba ben soruyu sorunca koptu tabi.Yemekleri dağıtan dayıya bu ne yoğurdu diye sorunca aldığımız cevap çok şaşırtıcı oldu.Ben soruyu sordum dayı bakakaldı.Biraz durakladıktan sonra süt yoğurdu demezmi bizim ekip kop:)

:kop::kop: süt yogurdu

ne güldük ama yaaa
iyiki ne eti diye sormadık köfteler için:kop:

serhan boludasın abi seninde sorduğun soruya bakk:D:D ne yoğurdu ama güzeldi harbiden yağmur yağmadan önce

sanırım buluşmaya en uzak yerden gelen bendim bi daha yapalım bunu bende arabamlan geleyim yazın olsun ama yazın
Serkan niye ki abi belki koyun sütünden yapılımıştır.Bolu da koyun yok mu?:D Belkide camış yoğurdudur.:rolleyes: :D :kop: :kop: :kop:

abi karadenizde pek koyun yada çamış:Ddan yğurt yapmazlar abi en azından ben öle biliyom masraflı olur o işletmeci için anlıycan:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri