Bence günün en önemli olayı o en son bi tabak pirzolaydı :good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabii kafanı sağlam yere soktupta milletin haline ceyyar tarzı gülüşün hala kulaklarımda
Bence günün en önemli olayı o en son bi tabak pirzolaydı :good:
bu arada Yavuz abicim seni görmek çok güzeldi. gerçekten çok özlemişim seni. Yıldız ablamla Fatmanazla çok güzel bir ailesiniz kıymetlerini bil bu güzel insanların... Bu arada ablama söyle noter işlemlerini hazırlamaya başlasın alacam kuddusiyi altından
Motorun bir bloğu kalacak herhalde değişmedik
Onlar benim kıymetimi bilsinler KDS için notere gerek yok,istediğin zaman gel al kardeşim.. 4 teker üstünde bir sac parçası işte..
adapazarina gitmem lazimdi ondan biraz erken ciktim ama aklim kaldi neyse artik tekrari olur heralde
Valla Ermancım o gün felaket tellalığı yapmak istemedim ama arabana ne olduğunu anlamıştım Çünkü daha 3 ay önce aynı sorun bizim Ford Connect'te olmuştu.. Aynı sesle servise girdim,yağı boşalttılar,içinde metal parçaları!! Yatak dökmüş dediler.. egzantrik ve krank hariç herşey değişmişti Olan oldu artık,allah daha beterinden saklasın..
Bu arada sticker sticker diye neredeyse 1 sene muhabbeti oldu. Erman hariç hiç bir arabada sticker yok. Abant' taki arabaların tamamında sticker olsaydı keşke... Dergide çok güzel dururdu
Özel mesajlardan da aynı talepler geliyor. Demekki herkes keyif almış gerçekten çok çok mutlu oluyorum.
Arkadaşlar biraz soluklanalım tekrarlarız. Egeliler' den de talepler var.
ne demek her zaman
zevk aldığımı da söyleyebilirim yani keşke orda da video çekseydik
Allahtanda yokmuş yani!! sadece 1 tane araca sticker yapıştırdık oda motoru yedi uğursuzluk var bu sticker'da.. kimler beğenip kimler yaptırdıysa artık
beni de unuttunuz ya ne diyim size..
bidahakinde bizde geliriz inşallah..harbiden gözümde kaldı