Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada Yavuz abicim seni görmek çok güzeldi. gerçekten çok özlemişim seni. Yıldız ablamla Fatmanazla çok güzel bir ailesiniz kıymetlerini bil bu güzel insanların... Bu arada ablama söyle noter işlemlerini hazırlamaya başlasın alacam kuddusiyi altından:)

Onlar benim kıymetimi bilsinler :D KDS için notere gerek yok,istediğin zaman gel al kardeşim.. 4 teker üstünde bir sac parçası işte..

Motorun bir bloğu kalacak herhalde değişmedik

Valla Ermancım o gün felaket tellalığı yapmak istemedim ama arabana ne olduğunu anlamıştım :( Çünkü daha 3 ay önce aynı sorun bizim Ford Connect'te olmuştu.. Aynı sesle servise girdim,yağı boşalttılar,içinde metal parçaları!! Yatak dökmüş dediler.. egzantrik ve krank hariç herşey değişmişti :( Olan oldu artık,allah daha beterinden saklasın..

Valla Ermancım o gün felaket tellalığı yapmak istemedim ama arabana ne olduğunu anlamıştım :( Çünkü daha 3 ay önce aynı sorun bizim Ford Connect'te olmuştu.. Aynı sesle servise girdim,yağı boşalttılar,içinde metal parçaları!! Yatak dökmüş dediler.. egzantrik ve krank hariç herşey değişmişti :( Olan oldu artık,allah daha beterinden saklasın..

sadece oha demek istiyorumm
ne olmuş motora öyle
erman abi direk gsi motoru takın derimm ki artık muradına eresin :(

Üzülürüm ama....

Bu arada sticker sticker diye neredeyse 1 sene muhabbeti oldu. Erman hariç hiç bir arabada sticker yok. Abant' taki arabaların tamamında sticker olsaydı keşke... Dergide çok güzel dururdu :(

Başkanım Abanta iner inmez yapıştırdık arabaya yavuz abiyle böyle deme...
Üzülürüm ama...

Bizi tekrar gezdir başkanım....

Özel mesajlardan da aynı talepler geliyor. Demekki herkes keyif almış gerçekten çok çok mutlu oluyorum.

Arkadaşlar biraz soluklanalım tekrarlarız. Egeliler' den de talepler var.

Mutlu ol çünkü mükemmel bir organize idi tekrarrrr......

ne demek her zaman
zevk aldığımı da söyleyebilirim yani keşke orda da video çekseydik :(

Abi çözdüm işi bir dahaki buluşmaya kamera getirecem komple kayıt yapacam dönüştede cd yapıp çoğaltıp katılımcı üyelerin tamamına gönderecem....

Allahtanda yokmuş yani!! sadece 1 tane araca sticker yapıştırdık oda motoru yedi :( uğursuzluk var bu sticker'da.. kimler beğenip kimler yaptırdıysa artık :o

Yavuzzz abii benim stickeri beraber yapıştırdık yaa beni neden saymıyon ?????

beni de unuttunuz ya ne diyim size.. :)

Hakkatten yaa en belirgin üye sendin...

bidahakinde bizde geliriz inşallah..harbiden gözümde kaldı

Çok şeyy kaçırdınn çookkkkkkk....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri