Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar belki kaçırmış olabilirim ama saat kaçta nerede buluşacağız hareket etmek için kim nasıl gidecek buna ne zaman karar vereceksiniz

Dragon +2
Zarganax +1
Skyeye
Comwolf1980
Arifba +1
Harun
Tuning yln
Yiğit 52
Turbo Ferdi
Respect +1
weSti555+1
MaviGSI
Zge38 +1
Tarıkc +1
Mahoni71
Milupa
Volkanx
Alper06
Mefayi
Exilegs
İsmail
Naughty (kesin değil)

Ankara daki arkadaşlar için buluşma yerimiz Carrefour önü (ist yolu üzeri)
saat 9.30 .hareket saatimiz saat 10,00 dır.

Son düzenleme:
Son dakikaya kadar belki gelebilirim ümidi ile hiç bir yorum yazmadım.Ama malum çocuk daha yeni yeni sağlığına kavuştuğu için ertelediğimiz doğum gününü 05/11/2006 Pazar gününe tertiplediğimiz için bu organizasyonda olamayacağım ve bunun için gerçekten çok üzgünüm arkadaşlar.
Katılacak tüm arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.Hava şartlarının kötü olacağı varsayımları nedeni ile tüm arkadaşlara dikkatli ve hayırlı yolculuklar diliyorum.

Katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim...Konu açıldığı günden bu güne kadar gıpta ile baktım işlerimi halletmeye çalıştım ve son dakikaya kadar kararımı yazmak istemedim..Malesef aranızda olamayacağım...Tekrar iyi eğlenceler çok resim çekinde onlarla avunalım bari...

yav suana kadar gelirim diyodum kesinlik kazansın diye bekliyodum sölemeyi ki haberklerde hava durumlarını görünce babam gitme dedi bende cokta ısrar etmedim.şimdiden hepinize iyi eylenceler aradaşlar.bende orda olmayı cok istiyordum ama bidakine artık

ankara daki arkadaşlar yine kaçırmış olabilirim ama kim kiminle nasıl gidiyor

Naughty (kesin değil)

gelemem demiş listeye adı yazılmıs Müdüriyete Duyrulur adını listeden cıkarttım

Dragon +2
Zarganax +1

Skyeye
Comwolf1980
Arifba +1
Harun
Tuning yln
Yiğit 52
Turbo Ferdi
Respect +1
weSti555+1
MaviGSI
Zge38 +1
Tarıkc +1
Mahoni71
Milupa
Volkanx
Alper06
Mefayi
Exilegs
İsmail

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri