Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sitem etmeden duramıyacağım.. 2600 tane üyesi olan koskoca opelim.net'ten sözde yılın organizasyonu'na katılan kişi sayısı sadece 27!!
bu insanlarla biraraya gelecek olmaktan dolayı çok mutluyum ama bu konuyu açarken aklımdan geçen katılımcı sayısı en az 40'tı.. üzüldüm gerçekten

Heleki İstanbul burukluğumu ikiye katlıyor... Günlerdir yazmamıza rağmen bu kadarmı ilgisizlik olur ya? İstanbul'dan katılanlar dragon,skyeye,zarganax!!!

BAŞKA BİRŞEY YAZMAK İSTEMİYORUM..

asTRa' Alıntı:
Son dakikaya kadar belki gelebilirim ümidi ile hiç bir yorum yazmadım.Ama malum çocuk daha yeni yeni sağlığına kavuştuğu için ertelediğimiz doğum gününü 05/11/2006 Pazar gününe tertiplediğimiz için bu organizasyonda olamayacağım ve bunun için gerçekten çok üzgünüm arkadaşlar.
Katılacak tüm arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.Hava şartlarının kötü olacağı varsayımları nedeni ile tüm arkadaşlara dikkatli ve hayırlı yolculuklar diliyorum.

tarikc' Alıntı:
aman,yavrun saglikli sihatli olsunda dostum..gün gelir yine organize oluruz hepbirlikte insallah...
sevgiler

Mesajlar Tarih Saat ayarlarındaki bir problem nedeniyle tarafımdan güncellenmiştir...

dragon' Alıntı:
Sitem etmeden duramıyacağım.. 2600 tane üyesi olan koskoca opelim.net'ten sözde yılın organizasyonu'na katılan kişi sayısı sadece 27!!
bu insanlarla biraraya gelecek olmaktan dolayı çok mutluyum ama bu konuyu açarken aklımdan geçen katılımcı sayısı en az 40'tı.. üzüldüm gerçekten

Heleki İstanbul burukluğumu ikiye katlıyor... Günlerdir yazmamıza rağmen bu kadarmı ilgisizlik olur ya? İstanbul'dan katılanlar dragon,skyeye,zarganax!!!

BAŞKA BİRŞEY YAZMAK İSTEMİYORUM..

dostum beni istanbullu olarak saymiyormusunuz,ask olsun :)
bahcelievler diye bi semt var dimi orda,orada oturuyorum
ve bahcesehir üniversitesi var bilirsin dimi? :)
orada okuyorum ahahhaa...
84lüyüm dogdugumdan bu güne kadar istanbulda büyüdüm,orada yasiyorum :P
bakma is icin angoralarda oldugumuza :Pp

Comwolf1980' Alıntı:
Dragon +2
Zarganax +1
Skyeye

Arifba +1
Harun
Tuning yln
Yiğit 52
Turbo Ferdi
Respect +1
weSti555+1
MaviGSI
Zge38 +1
Tarıkc +1
Mahoni71
Milupa
Volkanx
Alper06
Mefayi
Exilegs
İsmail
Naughty (kesin değil)

Arkadaşlar benim o tarihte Tekirdağ/Çerkezköyde olmam gerektiği için gelemiyorum. :( Hepinize bol eğlenceli içeriğinde hiçbir şekilde aksilik olmayan bir buluşma diliyorum. Arkadaşlar kar bulursanız arabaları durdurup benim yerime de oynamanızı istiyorum eğlencenize eğlence katacaktır. Birde bol bol resim çekerseniz o günü benim gibi gidemeyenler de yaşamış olur. :( Bu arada Tekirdağ/Çerkezköy tarafında oturupda bululmaya gidemeyen arkadaşlar var mı? Erman kardeş senden de ayrıca özür dilemek istedim. üffff yaaaaaa :(
...

TheOne' Alıntı:
Yavuzum ilgin için teşekkür ediyorum. Ben de olmalıydım ama bahsettiğim malum işler işte biliyosunuz... Hani şu işi az biraz erteleseniz ben de, Engin' de, Berkant' da gelirdik ama 30 kişinin fikir birliğini bozmayalım şimdi...

Önce "aman dikkat" diyorum sonra da iyi eğlenceler...
.

RespecT' Alıntı:
Dragon +2
Zarganax +1

Skyeye
Arifba +1
Harun
Tuning yln
Yiğit 52
Turbo Ferdi
Respect +1
weSti555+1
MaviGSI
Zge38 +1
Tarıkc +1
Mahoni71
Milupa
Volkanx
Alper06
Mefayi
İsmail

Ankara için : 5 Kasım Pazar sabahı İst yolu Carrefour karşısı saat 09,30
da buluşup saat 10.00 itibariyle hareket edeceğiz.
ordu ve diğer illerden ankara da olup gelecek olan arkadaşlar
bilgi verirse sevinirim.

şu an için ankaradan çıkacak arabalar :
Mavi Gsi-zge38-westi555-tarıkc
kişlerin konumlandırılması henüz belli değil.ama yer sıkıntımız yok şimdilik.
.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri