Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçeliyim şampiyonluk kutlamaları yapılacak son maçta kadıköyde yerim hazır..

Buna rağmen boluya geleceğim eğer tarihte bir değişiklik olmazsa..Bence dragon çok haklı..Ben maç için bu kadar büyük bir organizasyonda oyun bozanlık yapmayı istemem...

Bu konuda başkan bir yazı yazmıştı maçların olduğu haftaya denk geliyor diye

Yanii yavuz abi haklı, ben her maçı kacırmadan izleyen bir kişi olarak böyle bir buluşmayı düşünerekten umurumda değil son maçmış kupaymış
tarihte oynanmaması taraftarıyım...

Siz bilirsiniz arkadaşlar... Çoğunluğa göre hareket edilsin o zaman... 27 mayıstan sonra gelemeyenler olacağı gibi 27' sinde de gelemeyenler olacaktır. Maç ve sınav haftasının ardından bu organizasyonu yapsak kimsenin engeli kalmaz bana göre...

Bana mesaj gönderen bir kaç kişi var, isterlerse yazarlar kendileri de... Bu arkadaşlara ben de katılıyorum çünkü 2 sene o günü bekledim şahsen...
Bu organizasyon 15 gün ertelenebilir ancak son maç 15 gün ertelenemez. Bu konu için de kimseyi yargılamamak gerekiyor bence... Herkesin bu konulara ilgisi aynı olmayabilir çünkü...

Siz bilirsiniz arkadaşlar... Çoğunluğa göre hareket edilsin o zaman... 27 mayıstan sonra gelemeyenler olacağı gibi 27' sinde de gelemeyenler olacaktır. Maç ve sınav haftasının ardından bu organizasyonu yapsak kimsenin engeli kalmaz bana göre...

Bana mesaj gönderen bir kaç kişi var, isterlerse yazarlar kendileri de... Bu arkadaşlara ben de katılıyorum çünkü 2 sene o günü bekledim şahsen...
Bu organizasyon 15 gün ertelenebilir ancak son maç 15 gün ertelenemez. Bu konu için de kimseyi yargılamamak gerekiyor bence... Herkesin bu konulara ilgisi aynı olmayabilir çünkü...

Şimdi siz bize biran önce rezervasyon yaptıralım isimlerinizi kayıt ettirin diyorsunuz ama hala daha kesin birgün belli değil bukadar insandan mutlaka gelenler ve gelemeyenler olacaktır ama birçok kişide kendisini ayın 26-27 sine göre ayarladı birçok kişide ismini yazdırmak için kesinleşmiş tarih bekliyor bunu belirleyin artık bence uzadıkça sorun yaşanmasın

Serkan abi ciddimisin?
Cumartesi birçok kişi çalısıyor, memurlar veya maaşlı çalışanlar için uygun olabilir fakat esnaf arkadaşları düşünürsek cumartesileride çalışıyorlar, en azından ben öyleyim:o

Şahsım adına 26 ve 27 Mayıs'tan sonraya ertelenecek organizasyona katılmam imkansız.. Ama 26-27 Mayıs yani Cumartesi mi Pazar mı olsun diyorsanız, ben ve Sivas grubu olarak hiç farketmez diyorum..

Ben federasyonla görüşürüm, 1 hafta erteleriz maçları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri