- Konuyu Başlatan
Serkan abi listede adını silmişsin, hayırdır
Silmemiş Samet boş bırakmış!!
Serkan Başkan gelebilecek durumdaysa kesin gelir zaten :good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serkan abi listede adını silmişsin, hayırdır
Arkadaşlar bu organizasyon için çok çalışıyoruz ve bu çalışmanın sonucu tabii ki ben de bulunmak istiyorum ancak herkesten de anlayış bekliyorum çünkü önceden belirlenmiş tarih için ben herkese anlayışlı oluyorum. Dediğim gibi herkesin ilgi alanı farklı olabilir.
Belirlenen tarih kesindir. Problem yok. 2 Haziran veya 9 Haziran nasıl bazı arkadaşlarımıza uygun olamıyorsa 27 Mayıs' ta başkalarına uygun olamayabilir ama 27 Mayıs önceden belirlendiği için de yapacak birşey yok.
Arkadaşlar bu organizasyon için çok çalışıyoruz ve bu çalışmanın sonucu tabii ki ben de bulunmak istiyorum ancak herkesten de anlayış bekliyorum çünkü önceden belirlenmiş tarih için ben herkese anlayışlı oluyorum. Dediğim gibi herkesin ilgi alanı farklı olabilir.
Belirlenen tarih kesindir. Problem yok. 2 Haziran veya 9 Haziran nasıl bazı arkadaşlarımıza uygun olamıyorsa 27 Mayıs' ta başkalarına uygun olamayabilir ama 27 Mayıs önceden belirlendiği için de yapacak birşey yok.
birşey merak ediyorum; Ligin son maçlarından bizene?
Kimse kırılmasın ama gönlümden geçeni yazmak istiyorum
Futbol maçı izlemek için,aylardır programını yaptığımız organizasyona katılmak istemeyen katılmasın bence..
Sınava girecek arkadaşların geleceği söz konusu.Peki maç izleyeceklerin?
Maç var diye gelmek istemeyenler isimlerini yazsınlar lutfen..