Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi Ankara .....Hadi İstanbul....

inş gelirim abi tam kesin bişeyler hafta içi söylesem olur herhalde

:alkis: Öncelikle böye bi organizasyonun başlangıcına ilk imzayı attığı için dragon abime çok teşşekkür ediyorum.Askerlik sebebi ile Malesef Ankarada olduğumdan dolaya bu organizasyondanda mahrum kalıcam beni affedin :( umarım benim yerime İstanbuldan katılacak arkadaşlar vardır....Şimdiden herkese iyi eğlenceler.....

maalesef ayın 15 ine kadar arabayı abime verdim o yüzden eğer bi minibüs türü bişey ayarlanabilirse gelebilirim:good:

Yaw koskoca Istabul'dan bu kadar mı adam çıkıyor? Kıpırdayın biraz hadi hadii. ;)

KATILIMCILAR:
Dragon +1 ( İstanbul)
Zarganax +1 (İstanbul)

Skyeye (İstanbul)
Comwolf1980 (İstanbul)

Respect +1 (Ankara)
weSti555+1(Ankara)
MaviGSI (Ankara)
Zge38 +1 (Ankara)
Tarıkc (Ankara)
Milupa (Ankara)

ZGE38' Alıntı:
FCP yide görmek isterdik ama gelmiyor işte yapacak bişey yok...

Kardeşim sen iste yeterki yaa geliyorum be bu buluşma kaçar mı yaa??Sınavlar mı önemli??Opelim buluşması mı??Bence opelim buluşması yaz başkan FCP diye :D

Comwolf1980' Alıntı:
Yaw koskoca Istabul'dan bu kadar mı adam çıkıyor? Kıpırdayın biraz hadi hadii. ;)

KATILIMCILAR:
Dragon +1 ( İstanbul)
Zarganax +1 (İstanbul)
Skyeye (İstanbul)
Comwolf1980 (İstanbul)

Respect +1 (Ankara)
weSti555+1(Ankara)
MaviGSI (Ankara)
Zge38 +1 (Ankara)
Tarıkc (Ankara)
Milupa (Ankara)

İstanbul uykuda Gürkancım :help: Boşuna demiyorum aylardır ANKARA BİR BAŞKA diye.. :good: İstanbul içi organizasyonlarda bile zarzor toplanabiliyoruz,kaldıki Bolu!!
Arkadaşlar bu kadar GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMEYİN.. BOLU EN FAZLA 2 SAATLİK MESAFEDE..
Erman süper bir piknik alanı tavsiye etti.Gölcük diye biryer..Tıpkı Abant gibi göl kenarında ve sakin biryer.. Alalım et,tavuk,köfte,sucuk ne gerekiyorsa,yakalım mangalımızı güzel güzel.. Muhabbet 10 numara olacak.. Gerçi 1 Allahın kulu gelmese bile ben yine gidicem çünkü çok değerli arkadaşım weSti555 ( hakan ) Aralık ayında vatani görevini yapmak için 5-6 aylığına aramızdan ayrılacak,onu mutlaka görmem lazım..
Gelmeyen arkadaşları bilmem ama benim şahsi fikrim gelenler asla pişman olmaz.. Bu kesinlikle bir Ankara-İstanbul rekabeti değil,hangi ilden ne kadar insan toplanmış hiç önemli değil..bence gelin Ankara'lı arkadaşlarımızla tanışın.. Hepsi ayrı ayrı pırlanta gibi insanlar..
Buda Bolu Gölcük ile ilgili fotoğrafları görebileceğiniz link

http://www.wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=12052

Son düzenleme:
önceki yazdığım iletiyi değiştiriyorum :) çünkü benim iş programım ani ivmelenmelere uğruyor :)
şuan açıklama yapmak için uygun değil bence :)
boluda görüşmek üzere diyelim :P

oh oh bulusun ne güzel bizde sizinle olamayacagız ama gönüllerimiz sizinle

KATILIMCILAR:
Dragon +1
Zarganax +1
Skyeye
Comwolf1980
Respect +1
weSti555+1
MaviGSI
Zge38 +1
Tarıkc
Milupa
Volkanx
FCP

5 otomobil zaten gidiyor arabalara uygun sayıda oturacagız herkezin otomobiliyle gelmesine gerek yok o yuzden sevgili VOLKANX adını ekledim caresi yok geleceksin

Dragon un yapmış oldugu dogru tespit sebebiyle İstanbul Ankara vs gibi İl belirten ibareleri sildim biz hep beraber bir aileyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri