Opelim.net e veda!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forever MJJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası 3 günde bir üye olup,üyeliğini sildirdiğin sitelere benzemez.Üyelerimiz eğitimli, kültürlü, saygılı, efendi, saygın ve özveriyle paylaşım yapan kaliteli insanlardan oluşur.

Konuyu inceledim zaten konu başlığı anlamsız bizde var sizdede varmı gibisinden
yazmışsınız mesajda bizi burdaki insanlar az çalışıp çok para kazanıyor diye biz çok çalışıyoruz az kazanıyoruz malaesef ama buda bizim kaderimiz diyelim çünkü önemli olan alın teriyle kazanmak değilmi?

araba sorunuza gelince türkiyede 400hp şahin bile var gerisini siz düşünün artık varm yokmu skyline

dikkatli düşünüp yazmak gerekiyor...!!!!!!!!!! bin düşünüp bir yazmak gibi yani !!!!!!!!!!!!!!
ama bu gitmeni gerektirmez..bundan sonra daha dikkatli olursun...

Adnanın ve Umutun da dediği gibi ALINTERİ ile kazanmak önemli...

:kop::kop::kop::kop::kop:

Hayır,gidecekseniz gidin? Reklâm yapmaya hiç gerek yok.

Binlerce üye belki gitti forumdan,hiç gidenlerin arkasından sormadık acaba neden gitti diye.(Çok aşırı yakın dostlarımız dışında.)

Siz sessiz sedasız gitseniz,

Sizinde arkadanızdan sormayacağız,neden gittiniz diye.

Ayrıca,

Bana,'Senin Ülken' diye tabir ettiğiniz TÜRKİYE ve TÜRKİYE'min insanları. Herkesten daha zengin,herkesten daha kültürlü ve herkesten çok ÇALIŞKAN.

Biz Mercedes'e,BMW'ye binince zengin olmuyoruz. Bir kere,sadece dışardan opelim.net buluşmalarını görseydiniz,ne demek istediğimi çok iyi anlardınız..

Sağlıcakla...

Ayrıca,

Bana,'Senin Ülken' diye tabir ettiğiniz TÜRKİYE ve TÜRKİYE'min insanları. Herkesten daha zengin,herkesten daha kültürlü ve herkesten çok ÇALIŞKAN.

Biz Mercedes'e,BMW'ye binince zengin olmuyoruz. Bir kere,sadece dışardan opelim.net buluşmalarını görseydiniz,ne demek istediğimi çok iyi anlardınız..

Sağlıcakla...
+4444
çok haklısın kardeşim;)

aslında bence amaç farklı..stellanın istediği oldu ve herkes onun konusuna odaklandı arkadaşlar...;););)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri