gelsinler dimi? ii olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum çok sağol eğer gelebilirsem ulaşırım sana merak etmeekselans0001' Alıntı:kardeşim kendi adıma konuşmak gerekirse ben bu bbuluşmaların daha sık olmasını istiyorum ve ya rutin aralıklarla inşallah diğer arkadaslar da benimle aynı fikirdedir eğer böyle olur ise site yöneticilerinin de fikrini alarak daha sık buluşmalar yapabiliriz o yüzden gelemiyorum diye sıkma canını bende geçen sefer ki buluşmaya gelemeyeceğimi söylemiştim arkadaslara çünki arabam servisteydi. Sonra dan işlerimi ayarlayıp atladım motora motorla gittim ama geç kalmıştım. arkadaslarla buluşamadım anlıcaan yinede eğer istersen ben seni istediğin yerden alırım birlikte gideris 1-2 saat opelimdeki arkadaslarınla zaman geçirmekle final kaybedilmez beaa eğer gelmek istersen msn im erenyalcin84@hotmail.com ulaş bana görüşelim:good: :good:
buraki' Alıntı:gelsin beyler gelsinler yaw. hem katılım daha fazla olur hemde onlarda ortama girmiş olur