opelim.net EGEM 2.kez toplanıyor!

gelememe ihtimalim olduğunu tekrardan yaziyim dedim :( sonradan kimse alınıp kırılmasın. sebepleri; 1- finallermiz başladı ve 2 hafta boyunca kendimi sınav dışı her şeye kapattım :) 2- arabam yok kipa ya olsa belki gelebilirsim oralara ama çeşme ye yayan gelinmiyo :)

Gelmek isterdim ama işlerimin yoğunluğu nedeni ile katılamayacağım.Bütün arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler:)

avcı87' Alıntı:
1- finallermiz başladı ve 2 hafta boyunca kendimi sınav dışı her şeye kapattım :)
kankama katılıyorum ama bende araba olmasına rağmen gelemiyebilirim. ama belki bi ihtimal cumartesi kipa da olabilirim. olmasam bile sizlerle olmak istediğimi bilin. sizlere iyi eğlenceler. bol bol foto çekin rsimleri de koyun bol bol bakalım.

2- arabam yok kipa ya olsa belki gelebilirsim oralara ama çeşme ye yayan gelinmiyo :)

yaw sen seni istediğin yerden alırıs... istediğin yere bırakırıs:good: ok mi.. yine de sınavlarına çalışman gerekiyosa hiç canını sıkma zaten bundan sonra daha sık görüşüces inşallahh

ekselans0001' Alıntı:
yaw sen seni istediğin yerden alırıs... istediğin yere bırakırıs:good: ok mi.. yine de sınavlarına çalışman gerekiyosa hiç canını sıkma zaten bundan sonra daha sık görüşüces inşallahh
+1

merhaba organizasyon tamam gibi yalniz belirtmek isterim ben yalniz basima gelmicem ailemde yanimda olacak o gün izmirde isimiz var dönüste otobandan gelip sizleri taniyacaz sonra ben büyük bir olasilila yarim saat sonra kacarim bunun bir masuru varmi sizin icin ?

merhaba organizasyon tamam gibi yalniz belirtmek isterim ben yalniz basima gelmicem ailemde yanimda olacak o gün izmirde isimiz var dönüste otobandan gelip sizleri taniyacaz sonra biz büyük bir olasililika yarim saat sonra kacariz bunun bir masuru varmi sizin icin ?

teknikelektronikci' Alıntı:
merhaba organizasyon tamam gibi yalniz belirtmek isterim ben yalniz basima gelmicem ailemde yanimda olacak o gün izmirde isimiz var dönüste otobandan gelip sizleri taniyacaz sonra biz büyük bir olasililika yarim saat sonra kacariz bunun bir masuru varmi sizin icin ?

zaten bende arkadaslarımla kızlı erkekli grup şeklinde gelicem maksat tanışmak olduğu için sorun yok bekleris

hepinize çok teşekkür ederim. eğer gelirsem kipa dan sizlerden biri ile gider gelirim :) dönüşte de izmir içi olan her yer uyar :) inşallah bende aranızdayım o gün :)

ben de zaten 2 arkadaşımla gelecektim:D

s5000542bo4.jpg

Geri