opelim.net EGEM 2.kez toplanıyor!

bi is tamamdir
o zaman son gelenler listesini günceliyelim derim birde ne olur nolmaz kesin gelen arkadaslardan birinin cep telefonu nosu alabilirmiyim

teknikelektronikci' Alıntı:
bi is tamamdir
o zaman son gelenler listesini günceliyelim derim birde ne olur nolmaz kesin gelen arkadaslardan birinin cep telefonu nosu alabilirmiyim

ilhan yücel kaçar: 0535 708 27 46
Bahadır: 0533 277 13 41
ekselans0001(eren): 0505 668 40 29

kardşm bu numaralar yeterli mi?

s5000542bo4.jpg

arkadaşlar bende gelemiyebilirim finallerden dolayı ama yine haberleşiriz netten...

slm arkadaşlar ben karşıyaka'dan okan böyle bir aktivite olursa katılmak isterim. msn okancrs03@hotmail.com

Slm

Selam Bende Bostanlidan Erkan. Boyle Bir Organizasyon Varsa Katilmak Isterim Bende. Sevgiler Saygilar..!

cicero35' Alıntı:
Selam Bende Bostanlidan Erkan. Boyle Bir Organizasyon Varsa Katilmak Isterim Bende. Sevgiler Saygilar..!

tabi ki gelebilirsiniz.

1-Bahadır
2-Ahmetfettah
3-ekselans0001
4- Buraki
5-İlhaaann
6-Murat
7-(SC)
8-avcı87
9-Rainman
10-Wingman
11-teknikelektronikçi
12-Ektopel (gelememe ihtimali var telefonla haberleşeceğiz)
13-Nuribastra
14-okangül
15-cicero35

Katılmak isteyen herkez listeye ismini ekleyebilir...

güncel....

ARKADAŞLAR BORNOVA civarında olanlar 20/01/2007 tarihinde saat 13,00 da bornova kipada buluşuyoruz buradan konvoy halinde üçkuyular urla arasındaki shell benzin istasyonuna hareket ediyoruz...

eğer üçkuyular urla arasındaki shell benzin istasyonuna yakın olan varsa hiç bornovaya gelmeden saat 14-14,30 arası direk shell ede gelebilir plan budur arkadaşlar... gelmek isteyen herkez yukarıdaki listeye gelenler isimlerini ekleyebilirler...

waaayyyy kendımı ewımde hıssettım dosstlaarımmmmm :):):):)

bende ızmırlıyım ama suan ıstanbuldayım supersınızzzzz

maverick35' Alıntı:
waaayyyy kendımı ewımde hıssettım dosstlaarımmmmm :):):):)

bende ızmırlıyım ama suan ıstanbuldayım supersınızzzzz

bidahaki toplantılar da senide görmek isteriz

Geri