Opelim.net Endurance Karting Turnuvasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GSİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu mesajda benim olsun

Başarılar dilerim arkadaşlar abiler;)
sonuncu olan ne ısmarlıyor?:)

nasıldım ama yaw sonuncu takımı bekleyemedim göremeden gittigim arkadaşlar kusura bakmayın lütfen

tüm katılan arkadaşlara teşekkür ederim...keyifli ve cekişmeli bir 250 tur oldu,herkezi tebrik ederim...ama özellikle takım arkadaşlarım mehmete ve muharreme tesekkür ederim...

TAKIMLAR
1.İSOTTA
2.AGA78
3.MEHMET GAZİHAN
-----------------
1.MUDDAPA
2.NİDA
3.BURAK
----------------
1.CAXU
2.TAMER
3.FARUK
--------------
1.ONUR GSİ
2.DRAGON
3.ALİ

250 TUR sonunda,dereceler yukardaki gibi sıralanmıstır...katılan ve gelen herkeze tesekkürler...resim çeken arkadaşlarımız resimleri yakında koyarlar....mehmet gazihan kardesim canakkaleden direk gelip ve bizi yalnız bırakmadığın için tesekkür ederim....

zaten 1.ler belliydide 2. leri merak ediyordum öğrenmiş oldum:)

tebrikler....

Güzel geceydi,katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim.. Benim gibi yaşlı ve göbekli adamlar için yorucu olsada çok keyifliydi :D

Bence gecenin bombası,Mehmet ve Cenker'in birincilik kürsüsünde kupayla verdikleri pozlardı ! Adamlar sanki F1 şampiyonu oldular :)

Ne hava atıyorsunuz kardeşim,stantta 4. lük kürsüsü vardıda bizmi çıkmadık :D

Güzel geceydi,katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim.. Benim gibi yaşlı ve göbekli adamlar için yorucu olsada çok keyifliydi :D

Bence gecenin bombası,Mehmet ve Cenker'in birincilik kürsüsünde kupayla verdikleri pozlardı ! Adamlar sanki F1 şampiyonu oldular :)

Ne hava atıyorsunuz kardeşim,stantta 4. lük kürsüsü vardıda bizmi çıkmadık :D

göremedik be abi demek kupa hee :alkis:

Geri